Re: Osakkaiden edut - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakkaiden edutRe: Osakkaiden edut

#448998 Ilmoita asiaton viesti

Parti kirjoitti: (12.1.2011 12:58:08)
Tässä nyt on edelleen jotain jota mä en hiffaa. Eikö käytännössä kaikilla kentillä osakas mahdu pelamaan kierroksen tai kaksi vaikka joka päivä? Tiedän muutaman kaverin jotka näin tekevätkin.

Teoriassa ei mahdu. Jos kaikki osakkaat haluaisivat pelata kierroksen joka päivä, kapasiteetti ei kerta kaikkiaan millään kentällä riittäisi. Jos lähtöjä on ajalla 8-20, käytettävissä on 73 lähtöä eli paikka maksimissaan 292 pelaajalle. Melkoisen osan pelikaudesta aikoja on kuitenkin vähemmän varsinkin illalla. Siitä ei riitä millään laskuopilla 600-800 osakkaalle. Loma-ajan ulkopuolella työssä käyvät voivat todellisuudessa viikolla hyödyntää vain muutaman tunnin illasta, joten heidän kannaltaan kapasiteettia on paljon vähemmän.

Onneksi vain harva pelaa kuitenkaan niin paljon ja suuri osa korkeintaan kerran tai kahdesti viikossa. Näin kapasiteettia onkin käytännössä aivan eri tavalla osakkaidenkin kannalta. Jos kaikki haluaisivat pelata edes kolme kertaa viikossa, kentällä ei pystyttäisi takaamaan peliaikaa kaikille ainakaan haluttuina aikoina.