Re: Osakekaupan tilanne - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakekaupan tilanneRe: Osakekaupan tilanne

#419323 Ilmoita asiaton viesti

Satunnainen lenkkeilijä kirjoitti: (1.4.2013 20:54:20)
Tarjonta lisääntyi suuresti, jolloin osakkeiden hinnat romahtivat.

Väittäisin edelleen, että osakkeiden hinnan romahtamiseen on kaikkein suurimpana syynä se, että 2000-luvulla on markkinoille tullut suuri määrä uusien kenttien osakkeita, joille ei ole kysyntää, koska osakkeista kiinnostuneiden ’golfin hevi uusereiden’ määrä ei ole ainakaan lisääntynyt, pikemminkin vähentynyt.

Jotkut muutamat sadat, tai muutamat tuhannetkin jalostajien osakkeet ovat tässä aivan pieru saharassa.

Just näin. Golfseurojen avaaminen on ollut täsmälleen oikea liike. Aloittamiskynnystä ja mukaan tuloa on helpotettu, mutta jälkihoito on jätetty tekemättä.

Golfissa kuin missä tahansa mielihyvää aiheuttavassa toiminnassa täytyy osata koukuttaa oikein. Huumeparonitkin ovat osanneet ensin sitoa asiakkaansa henkisesti ja fyysisesti tuotteeseensa.

Ruutupöksyt yrittävät toimia kuin sosiaalitantat. Kieltää ilmiön olemassaolo sekä sulkea silmät ja korvat todellisuudelta.

140.000 golfseuran jäsentä muodostavat potentiaalin, jota pitää osata käyttää hyväksi, koukuttaa ja sitouttaa peliin. Vain siten saadaan kysyntä kasvamaan.

Tarjontaa saadaan pienemmäksi sulkemalla kenttiä. Kartelliratkaisut on poissuljettu, kun kyse on kuitenkin osakeyhtiöistä, joiden käyttäytymistä säädellään.

Vasta, kun kapasiteetin käyttöaste on riittävän korkea, niin se vaikuttaa hintoihin.

Yksinkertaisesti: Osakkeiden hinnat eivät nouse, jos tarjontaa on enemmän kuin kysyntää.