Re: Osakekaupan tilanne - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOsakekaupan tilanneRe: Osakekaupan tilanne

#419390 Ilmoita asiaton viesti

Satunnainen lenkkeilijä kirjoitti: (3.4.2013 16:04:11)

Mäkeläinen kirjoitti: (2.4.2013 21:25:44)

Aika tekee tehtävänsä, mikäli on tehdäkseen, aivan varmasti.

Kehitystä voidaan jouduttaa, mikäli tiedämme mitä teemme. Muussa tapauksessa markkinatalous kulkee hyvin yksinkertaista tietä ja lopputulos on sitten tietynlainen.

Itsekkin vierailen sitten hyvällä omatunnolla myös monella muulla kentällä ja mielelläni jätän hyvän kertaostos summan vierailemalleni kentälle, sekä pelaan myös pelilippupelaajan kanssa.

Voisin olla eräs siitä kymmenien tuhansien henkilöiden kohderyhmästä, joka pitäisi saada kiinnostumaan golfosakkeen ostamisesta. Toistaiseksi näiden keskustelujen perusteella en vielä(kään) ole järin innostunut, sori vaan.

Olen ollut itsekin myyntihommissa, ja en elämäni aikana ole väkisin ja pakolla saanut myytyä yhtään mitään. Myyjä ei yleensä ole monopoliasemassa, jolloin voisi määrätä itse hinnan, vaan hinnasta on yleensä mielipide myös ostajalla. Jos hinta/laatusuhde on ostajan mielestä huono, hän lähtee muualle, ja ostaa rahoillaan jotain muuta.

Monopolia tai kartellia ei ole helppo saada aikaan, ei edes golfosakkeiden markkinoilla.

Kyllä se on helppoa jos vaan halua löytyy. Tarjottavaa tuotetta eli kunnollisia golfkenttiä pk seudulla ei ole kovin paljoa. Hyvällä yhteyistyöllä ja järkevillä keinoilla tilanne muuttuu. Jos osakkeen osto tai vuokraaminen ei kiinnosta, voi siirtyä muiden harrastusten pariin, tai suunnata vaatimattomille par3 ym kentille.