Re: Onko osakkeita liikaa pelaajamäärään nähden? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäGolfosakekaupan elpymisen esteenä oyRe: Onko osakkeita liikaa pelaajamäärään nähden?

#409893 Ilmoita asiaton viesti

mzungu kirjoitti: (10.1.2014 17:14:25)

haamu kirjoitti: (10.1.2014 16:39:28)
…Eli ei ollut tietoa…

No, ei kaipaisi kommentointia, mutta todettakoon nyt sen verran ja siksi, ettei ole mitään tarvetta antaa tietoa, joka ei olisi faktaa, semminkään, jos sen yhteydessä en epävarmuusvarauksia esitä. Ja mistä esim. voit tietää, ettei ko. yhtiön yhtiökokouksen vapaassa keskustelussa tuollaisia, osakkaita kiinnostavia asioita olisi kysytty tai kysymyksiin olisi todenmukaisesti vastattu.

No joo, viestini oli ehkä vähän jyrkkä sorry siitä. Eli viestistäsi ei ihan tarkalleen ottaen selvinnyt mitä tietoa ja mistä niitä olit saanut ja ainoassaan viittasit Golfpisteeseen& ko. yhtiön osakkailta tulleisiin tietoihin. Ei olisi pitänyt sanoa että ei ole tietoa vaan tuoda vaan esiin se että todellista tietoa on saatavilla ainoastaan noista mainitsemista lähteistä, siis oikeaa tietoa kokonaisuudesta, kaikista kaupoista ja volyymeista vaikkapa viimeisten 10 vuoden ajalta.

Huomioida myös täytyy, että osakkailla on omat intressinsä tietojen antamiseen, ja niin on myös yhtiöllä/hallituksella jodien jäsenet mitä suurimmalla todennäköisyydellä ovat myös osakkaita. Nämä asiat nyt pätevät tietysti jokaiseen golfyhtiöön, eli,en minä tässä Sarfvikia ole mitenkään tässä suhteessa eri asemaan laittamassa.

I