Re: Ongelmia tilapäisen veden kanssa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötOngelmia tilapäisen veden kanssaRe: Ongelmia tilapäisen veden kanssa

#269334 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (21.12.2014 17:23:29)

aakoo64 kirjoitti: (21.12.2014 17:00:25)

aakoo64 kirjoitti: (20.12.2014 23:54:12)

Teillä vain on molemmin puolin tapa tarttua toistenne kirjoituksista epäolennaisuuksiini.

Toit oikein hyvin taas esille sen, mikä kirjoituksissasi usein riepoo. En tiedä, miten olisin voinut selvemmin ilmaista olevani kanssasi samaa mieltä ja pitäväni sinun kysymystäsi hyvänä (boldattu), mutta silti vain vielä yrität kehittää vastakkainasettelua. Juuri tätähän alunperin tässä ketjussa veikkailin kylläkin KL:n mielipiteistä. Ehkä sinun pitäisi vähitellen opetella harkitsemaan toisenkin kerran kirjoituksiasi ja lukea kunnolla vielä esikatselussa ennen lähetystä myös ne tekstit, mihin olet vastaamassa. Näin voisi monta turhaa inttoa jäädä muodostumatta.

Valitettavasti monesti asiantuntemuksesi jää taustalle ainakin täällä asioiden esittämistavan takia.

Ei tuo minusta kuulosta lainkaan siltä että olisit samaa mieltä. Minä nimenomaan puutuin olennaiseen, eli tuomarin valtaan ja kykyyn arvioida pelaajan mahdollisuutta onnistua. Sinä väitit että takerrutaan epäolennaiseen.

Koko mun kirjoittaminen aiheeseen lähti siitä, että KL totesi jonkun lyönnin olevan mahdollinen Philille, mutta ei harrastajalle ja hänen nojaavan päätöksensä siihen. Se nyt vaan on täysi huti ja sitä olen koittanut kertoa.

Se, että olet toisesta kohdasta samaa mieltä, on kokonaan toinen juttu.

Minä kirjoitin, että teillä on TAPA tarttua toistenne epäolennaisuuksiin, en väittänyt sinun juuri nyt sitä tehneen. Mutta kuten olen jo monta kertaa yrittänyt aivan rautalangasta vääntää, juuri tuollainen tapa aika tulkinnanvaraisesti heittää erittäin kärkevää kommenttia peittää kommenteissasi asian usein alleen. Tuota tulkinnanvaraisuutta vielä edesauttaa sopivan epämääräinen toisten kommenttien osittainen lainaus.