Re: Ongelmia tilapäisen veden kanssa - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötOngelmia tilapäisen veden kanssaRe: Ongelmia tilapäisen veden kanssa

#269275 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (4.12.2014 19:00:16)

Sorsa kirjoitti: (4.12.2014 12:57:55)
Niin siis oma ideani oli juuri siinä, että järkevyyden pohtiminen ei olisi olennaista, pelkästään lyönnin toteutettavuuden. Eli jos vasemman käden chipille ei ole ’fyysistä estettä’ kivistä, juurista, oksista., niin osaamattomampikin pelaaja saisi vapautuksen (jos vain osaa hyödyntää sääntöjä).

Antti yrittää olla isoa miestä ja kehuskelee tuomarille pystyvänsä samaan luotettavalla 56-asteisella sändillään, mutta tuomaripa ei usko Antin suoriutuvan moisesta ja vetoaa vapautuksen evätessään siihen, ettei Antin lyöntisuunta ole uskottava.

Toimiko tuomari oikein?

Nyt en oikein ymmärrä minkä lajin sääntökirjoja te luette?

Eikös golfin säännöissä sanota, että dropin saa, jos AIOTUN lyönnin, joka ei ole selkeästi toteutuskelvoton, liikerataan tai asentoon osuu haitta.

Pelaaja siis rehellisesti kertoo, mitä tekisi, jos haittaa ei olisi. Hän on siis 100% rehellinen eikä voi käyttää tilannetta hyväksi. Tuomari ei voi väittää Anttia huijariksi vaikka olisi 100% varma Antin epäonnistumisesta. Eihän Antti tuon lyönnin mahdottomuutta voi kokeilematta tietää, varsinkin kun on nähnyt Philin telkassa.