Re: Ongelmia tilapäisen veden kanssa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötOngelmia tilapäisen veden kanssaRe: Ongelmia tilapäisen veden kanssa

#269374 Ilmoita asiaton viesti
ts

J-PS kirjoitti: (23.12.2014 3:33:00)
Jahas, näemmä sakkokierrokset on taas kierretty ja koko jengi kasassa. Ja jutut sen mukaisia… Tuohon yhteen tarttee kuitenkin hieman puuttua:

ts kirjoitti: (22.12.2014 14:41:37)
Räikein noin päin tiedossani oleva tuomio on Ecco-tourin talvikisasta La Mangasta muutaman vuoden takaa. Pelaaja sai tuomarilta vapautuksen vesiesteen betonisesta/muovitetusta pohjarakenteesta kiinteän haitan perusteella ja pääsi droppaamaan vapaasti esteen ulkopuolelle.

Viihdyttävä tarina, mutta mun on kyllä pakko epäillä sen todellisuuspohjaa. Ecco Tourin ensimmäinen Winter Serie pelattiin 2010 Espanjan La Mangassa, kisan päätuomarina toimi silloin ystäväni ja kollegani Peter Coles Englanista. Vuodesta 2011 eteenpäin allekirjoittanut on vastannut tuosta päätuomarin hommasta noissa tapahtumissa. Ja tarkastettuani asian Peterilä voin todeta, että me molemmat kuulemme tuosta (kuvitellusta?) tapahtumasta ensimmäistä kertaa tässä ja nyt. Ja se taas ei ole uskottavaa, sillä jos tapahtumasta keskustellaan härmäläisellä forumilla vielä vuosien päästä, olisi tapahtuma kantautunut kisan päätuomarin korviin jo aiemmin, todennäköisesti jo kisapaikalla.
Joo, ei mulla muuta. Eiku onpas: hauskaa Joulua kaikille!

J-P Salakari

PS. Vesiesteen keinotekoiset pohjarakenteethan ovat kiinteitä haittoja joista saa vapautuksen. Missä tarinan sankari eli pallo mahtoi olla?

Tuntuu JP:n muisti pätkivän, koska tätä on käsitelty täälläkin jo aiemmin jokunen vuosi sitten. Eikä taida ihan historiankaan osalta muisti olla parhaimillaan, koska kyllä tuolla pelattiin jo paljon aiemmin kuin 2010. Mukana oli kuitenkin semmosia tyyppejä kuin Perro, Mappe, Toni ym

Vuotta en tarkalleen muista, mutta ryhmä oli J.Kasken ryhmä ja tuo vapautuksen saanut pelaaja tanskalainen ihan tunnettu kaveri, joka sai ruotsalaistuomarin höpötettyä lankaan ihan kunnolla kahden muun ryhmässä olleen pelaajan vastustuksesta huolimatta.

Tilannehan meni niin, että pari väylää aiemmin Janne sai vapautuksen bunkkerissa kiinteästä haitasta, kun pohjakangas oli noussut pintaan. Juuttia jotenkin riepoi tuo että esteessäkin vapautuksen sai ja lyötyään pari väylää myöhemmin vesiesteeseen, paikkaan josta palloa olisi voinut vieläpä lyödä, alkoi mankumaan vapautusta sen perusteella että joutui seisomaan tuon keinotekoisen pinnoitteen päällä.

Tuomari sen vapautuksen antoi todeten vielä että ei hän ihan varma ole menikö oikein, mutta ainakin nyt meni tasapuolisesti tuomio.

Eli ennen kuin alat syyttämään toista valehtelijaksi, tarkista edes hieman omien tietojesi taustaa