Re: Omat rajat ja VISIO - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOmat rajat ja VISIORe: Omat rajat ja VISIO

#395804 Ilmoita asiaton viesti

No niin, mun ongelma on varmaankin tuon optimisuorituksen jatkuva hakeminen, muutaman hyvin menneen reiän jälkeen. Sitten tulee joku luokaton lyönti ja katastrofi. Tekniikasta ei mun mielestä 90 alittaminen ole kiinni minulla. Esimerkkinä kauden toinen ja toistaiseksi viimeisin kierros Nokialla. Alkuun kolme paria, ja niistäkin viimeisimmällä metrinen birdieputti jäi reiän reunalle lyhyeksi, tupla, par, tupla ihan omaa hölmöyttäni – siis yritin optimisuoritusta, bogi, tripla ja birdie – 45 lyöntiä, par olisi ollut 38. Takaysin jälkeen sitten lopputulos 93 lyöntiä!

Mitään visiota mulla ei ole, mutta tavoitteena oli viime kaudella saada hcp 18 alle – ei ihan onnistunut. Jos jokin visio pitäisi rakentaa, niin se voisi olla vaikka kentän pelaaminen pariin. Siihen sitten tarvittaisiin ne 10.000 palloa rangella jos edes riittäisi. Lähinnä sen suoritusvarmuuden nostamiseksi, ettei tulisi niitä luokattomia lyöntejä.

Mutta, harrastus taas jatkuu ja tavoite olisi nyt pelata niitä alle 90 kierroksia. Pieni ongelma harjoittelun kannalta on aikapula, kuten varmaan monilla muillakin.