Re: Oliko diskaus sääntöjen mukainen? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötHallitus toimikuntanaRe: Oliko diskaus sääntöjen mukainen?

#277925 Ilmoita asiaton viesti
KL

J-PS kirjoitti: (19.10.2012 9:25:34)

ts kirjoitti: (19.10.2012 8:18:29)
2. Pelaajien on opittava ymmärtämään, että niissä oikeesti kerrotaan mitä saa ja mitä ei saa tehdä ja alettava kunnioittamaan ja lukemaan niitä. Hyvänä esimerkkinä tuolta ET:n karsiinoista tapaus, jossa ihmettelin miksi pelaaja ei saa vapautusta maata kaivavan eläimen tekemästä kuopasta vaikka joutuu siinä seisomaan ja golfin säännöt sen vapautumisen sallisivat. Olivat muutama vuosi sitten ET:n hard cardiin tällaisen rajauksen laittaneet varsin perustellusti ja säännöt hyvin tunteva kaveri hankkii itselleen helposti vaikka DQ:n jos ei noita tarkentavia määräyksiä lue.

Teeässä puhuu ihan asiaa. Sen verran tuohon tarkennusta, että kyllä ne pienellä präntätyt kannattaa lukea vähän pienemmissäkin kinkereissä; tuo ihan sama rajaus kaninkolosta vapautumisesta löytyy nimittäin kotoisesta SGL:n hard cardistakin.

J-P Salakari

Säestetään vielä lisää. On turhauttavaa laatia pelaajien avuksi kilpailukohtaisia määräyksiä, kun niitä ei kuitenkaan lueta. Moni kommellus olisi jäänyt syntymättä, jos määräykset olisi luettu ennen kisakierrokselle lähtemistä eikä vasta sen jälkeen.