Re: Oletetut lihakset kipeytyy. - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOletetut lihakset kipeytyy.Re: Oletetut lihakset kipeytyy.

#395681 Ilmoita asiaton viesti

Duffman kirjoitti: (22.5.2009 12:53:20)

Mika Ahola kirjoitti: (22.5.2009 10:08:57)
JuhisX jo kertoi suurimman totuuden. Avoimien mielin viiteryhmää vaihtamaan ja ottamaan harjoitusohjelmaan lämmittelyn ja venyttelyn. Tietämättä mitä muuta markkuk8 harrastaa, niin väittäisin, että kolopalloharjoittelussa esim. magnesiumin katoaminen lihaksistosta tuskin on niin voimakasta, että sitä lisäpillerinä tarvitsisi. Muu riittävä juominen ja RIITTÄVÄ ja monipuolinen venyttely varmaankin tehoaa. Pari kyykkyä ja ylävartalon kääntöä maila hartioiden takana ei riitä. Varaa 30 – 60 min lihashuoltoon pitkän treenin tai pelikierroksen jälkeen, niin alkaa paikat pysymään auki. Lisäksi liikkuvuus paranee muutenkin. Suattaapa sekin helpottaa jo itse lyöntisuoritusta.

Venyttelyn hyväksi itsekin on havainnut:

Ei siitä lihashuollosta varmasti haittaa ole, muttei se pelin kannalta välttämätöntäkään ole. Lukekaapa esim. Dalyn kirja Raffista raffiin; kaveri ei oikein kuntosalilla ole viihtynyt, mutta silti voitti kaksi majoria alle 30-vuotiaana.

Juu, ei lihashuollossa putteja upteta. Ne uppoaa siellä kentällä. Mutta jospa Daly olisi erilaisten aineiden (ei lisäravinteiden tai magnesiumin) viihdekäytön sijaan viettänyt enemmän aikaa kuntosalilla ja lihashuollon parissa voisi noita majureita olla enemmänkin, ehkä – en tiedä – saattaa olla. Samoilla perusteilla voisi ajatella, että isojen sikareiden pössyttely edistää golfin peluuta, vrt. Jimenez.

Norjassa on yksi maileri vai juoksisiko vähän pidempiäkin matkoja oikein kilpaa ja on sitä mieltä, että venyttely on ajan hukkaa. Lämmittely ja jäähdyttely riittää.

Luulenpä kuitenkin, että valtaosalle ihan tuuppareistakin lihashuolto venyttelyineen ja ajottaisine hierontoineen tekisi sekä pelistä että muusta olosta paljon miellyttävämpää.

Juuri lenkiltä tulleena ja venytelleenä asiasta pyytämättä mielipiteensä ilmaisee: