Re: Oikeus neuvoa oikeus opettaa - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäPRON OIKEUS OPETTAARe: Oikeus neuvoa oikeus opettaa

#442933 Ilmoita asiaton viesti

Paksupekka kirjoitti: (5.3.2011 17:31:21)

sdriver kirjoitti: (5.3.2011 17:21:59)

ts kirjoitti: (5.3.2011 13:31:03)

KL kirjoitti: (5.3.2011 13:27:50)
[ Lisäksi pidän sellaista prota, joka moisen sopimuksen perusteella tulee hätistämään kavereitaan neuvovan henkilön pois harjoitusalueelta henkisiltä ominaisuuksiltaan jokseenkin kykenemättömäksi toimimaan asiakaspalveluammatissa. Tosin onhan kyseessä voinut olla huono päiväkin, joten ei tuomita kaveria liian hätäisesti.

Aika kovaa tekstiä Harria kohtaan. Nyt KL varovasti…..mennään nimittäin sille puolelle kirjoittelua johon et varmasti halua.

TS taas koettaa epätoivoisesti uihittelen taistella etujensa puolesta tuulimyllyjä vastaan. Kehitys kehittyy ja vanhasta on yhä vaikeampi pitää kiinni niiden jotka eivät uusiutumiseen taivu.

KENEN ETU on ettei kenttäyhtiön kentän käyttäjät saisi käyttää itselleen sopivimmaksi koettua Pro:ta?
Kentän osakkaiden (Oy:n)? Ei.
Oy:n asiakkaiden? Ei.
Asemastaan epävarman Pro:n? Kyllä.

Miksi ihmeessä Oy:n kannattaisi rajoittaa asiakkaidensa valinnanvapautta heille sopivan Pro:n kanssa?

Ehkä joskus on tällaisia ’perinteitä’ ollut, mistä lie aikoinaan lähtenyt, mutta ymmärrystä niille on nykymaailmassa enää vähemmän ja vähemmän.

Oletkos sä oikeasti edes lukenut näitä tekstejä vai oletko tosiaan noin pihalla?
Ei tässä ole mistään perinteistä kysymys, vaan kentän ja pron välisestä vuokrasuhteesta. Ei se kenttä ole mikään julkinen tila, missä kuka tahansa voi tehdä bisnestä ilman lupaa.
Tuskinpa se ravintolan pitäjäkään innoistuisi siitä, että tulet kaupittelemaan omia eväitäsi muille asiakkaille. Johan se hermostuu siitä, kun otat messiin omat eväät.

Mahdollisesti olen ihan pihalla, kun nimenomaan en ymmärrä miksi kenttäyhtiön kannattaisi rajoittaa asiakkaidensa (ja omistajiensa) valinnanvapautta yksittäisen Pro:n NIMELLISEN vuokratuoton myötä.?