Re: Oikeastiko tulossa parannuksia tähän foorumiin - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOikeastiko tulossa parannuksia tähän foorumiinRe: Oikeastiko tulossa parannuksia tähän foorumiin

#411311 Ilmoita asiaton viesti
ts

JuKo kirjoitti: (5.1.2014 1:18:00)

ts kirjoitti: (4.1.2014 23:41:49)

Innokas kirjoitti: (4.1.2014 23:30:29)

Voitko sinä puhtaalla omatunnolla väittää ettet sorru henkilökohtaisuuksiin?

En todellakaan enkä ole väittänytkään. Sen sijaan en koskaan lähde kommentoimaan jotain vaan sen takia että joku tietty henkilö on siihen kirjoittanut ja kohdistaisin viestin häneen. Siitä tuo käyttämäni termi vastapallo, eli sitten kun aletaan lyömään, tulee herkästi myös takaisin.

En myöskään tahallani tai edes tyhmyyttäni lähde vääristelemään asioita tai postaamaan idioottimaisuuksia vain saadakseen sotaa aikaiseksi. Kun luet tuon linkkini sisällön niin ymmärtänet mitä tarkoitan.

En myöskään mene johonkin ketjuun etsimään missä joku tietty henkilö on kirjoitanut, jotta voisin häntä vastaan hyökätä ilman pienintäkään liitosta aiheeseen, kuten esim tuo mäkkikaiveri tänään tai esim JuKo juuri swingiketjussa. Sellainen on mielestäni todella sairasta ja jos palstalla olisi oikea moderaattori, sellaiset viestit lähtisivät välittömästi jo OT:n vuoksi.

Ylläpito on osoittanut välinpitämättömyytensä ja kulttuuri on aivan suoraan selkärangan jatkeesta sen vuoksi. Seura kun vielä tekee kaltaisekseen ja onnettomat ihmiset löytävät palstan missä saa mekastaa vapaasti, kierre on valmis.

Voit miettiä miksi tuo porukka ei ole foran puolelle koskaan tullut ja miksi siellä on niin pajon sivistyneempi meno. Tietävät että siellä tuota ei voisi harrastaa ja siksi pysyvät tällä puolella.

Mielestäsi on sairasta puuttua agressiiviseen vastapuolen nimittelyysi. Käytät kyllä tyylikkäästi kaikkia argumentaatioita, kuten lähteen myrkyttäminen, yleisen mielipiteen käyttäminen, vastapuolen syyllistyminen samaan jne. eli vanhat kikat käytössä.
Vastapuolen erilaisten mielipiteiden luokitteleminen sairaaksi kuvaa vain sinun narsistista mielltäsi. Et kestä mitään vastaansanomista, aina pitää olla viimeinen mielenpide ilmaistuna eikä vastakkaisia ajatuksia kunnioiteta.
Miten ihmeessä sait poistetuksi viestin jossa kerrottiin sairaudesta nimelta narsisismi. Tässä on taudista lisää tietoa, jokainen voi sitten itse miettiä mistä näitä sitten… Googlaa narsisti niin näet mielentilahäiriön 9 tärkeintä kriteeriä jotka löydät helposti ja joiden perusteella voit itse arvoida tilanteen.

Mun ei tarvitse googlata mitään todetakseni taas kerran että toivottavasti ja todennäköisesti tuo teksti on kirjoitettu helvetillisessä humalatailassa, nimittäin kukaan täysjärkinen ei selvinpäin menisi moista postaamaan.

Ja minä en ole poistattanut mitään, mutta ylläpitokin ilmeisesti tajuaa kirjoittajia paremmin mikä on rikos ja siksi puuttuu asiaan. Oma kirjoituksesi täyttää kunnianloukkauksen merkit, mutta en nyt jaksa sitä lähteä pidemmälle viemään kun on tuo edellinenkin kesken.

Ja toisekseen vastaväitteet hyväksyn aina, samoin mielipiteet. Idiottimaiset älyttömyydet sitten saavat oman vastauksensa.