Re: Oikeastiko tulossa parannuksia tähän foorumiin - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäOikeastiko tulossa parannuksia tähän foorumiinRe: Oikeastiko tulossa parannuksia tähän foorumiin

#411304 Ilmoita asiaton viesti
ts

Innokas kirjoitti: (4.1.2014 23:30:29)

Voitko sinä puhtaalla omatunnolla väittää ettet sorru henkilökohtaisuuksiin?

En todellakaan enkä ole väittänytkään. Sen sijaan en koskaan lähde kommentoimaan jotain vaan sen takia että joku tietty henkilö on siihen kirjoittanut ja kohdistaisin viestin häneen. Siitä tuo käyttämäni termi vastapallo, eli sitten kun aletaan lyömään, tulee herkästi myös takaisin.

En myöskään tahallani tai edes tyhmyyttäni lähde vääristelemään asioita tai postaamaan idioottimaisuuksia vain saadakseen sotaa aikaiseksi. Kun luet tuon linkkini sisällön niin ymmärtänet mitä tarkoitan.

En myöskään mene johonkin ketjuun etsimään missä joku tietty henkilö on kirjoitanut, jotta voisin häntä vastaan hyökätä ilman pienintäkään liitosta aiheeseen, kuten esim tuo mäkkikaiveri tänään tai esim JuKo juuri swingiketjussa. Sellainen on mielestäni todella sairasta ja jos palstalla olisi oikea moderaattori, sellaiset viestit lähtisivät välittömästi jo OT:n vuoksi.

Ylläpito on osoittanut välinpitämättömyytensä ja kulttuuri on aivan suoraan selkärangan jatkeesta sen vuoksi. Seura kun vielä tekee kaltaisekseen ja onnettomat ihmiset löytävät palstan missä saa mekastaa vapaasti, kierre on valmis.

Voit miettiä miksi tuo porukka ei ole foran puolelle koskaan tullut ja miksi siellä on niin pajon sivistyneempi meno. Tietävät että siellä tuota ei voisi harrastaa ja siksi pysyvät tällä puolella.