Re: Ohituslupa vaiko vaatimus saada ohittaa?? ..zei - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäJälleen kerran pelinopeudesta…Re: Ohituslupa vaiko vaatimus saada ohittaa?? ..zei

#510750 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

ZEI totesi viestissäään: ’Liikenteessä pätee sääntö: ei ensimmäinen auto jonoa tee, vaan se toinen, joka ei ohita, eikä päästä muitakaan ohittamaan.

Kohteliaasti, mutta päättäväisesti ohituslupaa pyytämällä luulisi ohi pääsevän.’

Mites tämä nyt taas oikein etiketin mukaan onkaan; olen luullut, että edellämenevän tulee antaa ohituslupa oma-aloitteisesti enkä saa sitä jäljessä vaatia? Mites on , annetaanko vai pyydetäänkö? Ja miten sitä kohteliaasti pyytää kun ei kuitenkaan yleensä olla ihan puhe-etäisyydellä. Ohjeita please.

Eilen viimeksi kentällä oli kolmen porukka, jonka edessä pari väylää tyhjänä ja siitä väylän jäljessä kahden porukka, jonka perässä oma porukkamme, eivätkä nämä naiset antaneet ohituslupaa (vaikka yritimme antaa ymmärtää, että sitä olisimme vailla…mutta emme siis suoranaisesti myöskään pyytäneet- elekielellä tai huutamalla). No ohitimme nämä kaksi porukkaa sitten oikaisemalla eli jättämällä väliin pari väylää ja pääsimme näin täysin tyhjään väliin.

Mikä on sis oikea tapa, jos edelläolevat eivät anna ohituslupaa oma-aloitteisesti, vaikka koko ajan jäävät edelläolevista? Saako vaatia?