Re: Nyt tasoitushuijarit joutuu lujille 2008 kisoissa - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötNyt tasoitushuijarit joutuu lujille 2008 kisoissaRe: Nyt tasoitushuijarit joutuu lujille 2008 kisoissa

#292935 Ilmoita asiaton viesti

Tässä ketjussa on kokoajan puhuttu liian korkealla tasoituksella pelaamisesta, toisaalta voihan sitä olla liian hyväkin tasoitus ja se on mielestäni hieman vakavampaa huijausta.
Ainakin nuorten kilpailuissa on tasoitusrajat joilla kilpailuihin pääsee. Golfissa pitäisi moraalin olla äärimmäisen tiukkaa tasoituskierrosten kanssa, eikä mitään huijausta saisi tapahtua. Olisi aika uskomatonta ettei joku jossain olisi saanut parempaa tasoitusta kuin oikeasti olisi. Varsinkin nuorilla voi olla suurikin kiusaus näyttää kavereille kuinka kova golfari on ja jonkun kaverin kanssa on voitu ottaa tasoituskierroksia sääntöjä hyvin leveästi tulkiten ja saada sitä kautta händäri näyttämään muutamaa pistettä paremmalta kuin se muuten olisi. Tämä taas puolestaan voi johtaa siihen, että joku joka on noudattanut golfin sääntöjä ei ole saanut yhtä hyvää tasoitusta kuin se huijaava kaveri/kaverit. Pahimmassa tapauksessa tämä sääntöjen noudattaja saattaa tippua kilpailusta rajojen takia, kun taas huijari huiskii palloja ’hyvällä’ omallatunnolla kilpailussa, vaikka tilanteen pitäisi olla toisinpäin. Tuosta huijarista ei todennäköisesti tule koskaan kunnon pelaajaa, mutta voi viedä pelimahdollisuuden ja kokemuksen sellaiselta josta tälläinen tulisi.