Re: Nyt niitä lahjoitetaan lisää - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNyt niitä lahjoitetaan lisääRe: Nyt niitä lahjoitetaan lisää

#395461 Ilmoita asiaton viesti

Osa-aikagolfaaja kirjoitti: (21.6.2009 18:42:49)
Nordcenterin ongelma taitaa olla siinä että muutama Y-osakkeen omistaja haluaa tehdä siitä oman hiekkalaatikkonsa, jolla muilla osakkailla on lähinnän maksajan rooli. Näille loistaville yksilöille me ’etäjäsenet’ pk-seudulta olemme selkeästi alempiarvoisia. Olen muutaman kerran jäänyt jälkeen jo 2. tiillä kun kaverit ovat huristelleen golf-autoillaan edeltä, jäämättä odottamaan avauksiani. Nämä yksilöt taitavat olla suurin syy sille että osakkeista halutaan eroon vaikka lahjoittamalla, muuten on suuri riski päätyä rahoittamaan kaikkia ’ydinporukan’ mielitekoja.

Kyllä Nordin ongelmat alkoi jo antiikin aikaan siitä, kun alkuperäinen idea nimeämättömistä pelioikeuksista yhtiökokouksessa kuopattiin. Syyt oli varmaan ihan perusteltuja silloin, liikaa käyttäjiä, jotka jätti pallonjäljet korjaamatta ja käyttäyty tökerösti ja mitä sun nyt vaan…

Tiukempaa serifföintiä siellä olis tarvittu, että ne ’yritysvieraat’ ja nykyään paremmat osakkaat olisi saatu ja saataisiin pysymään kuosissa ja käyttäytymään samalla golfkentälle sopivalla tavalla, jota ainakin itse vieraillessani kotikenttäni ulkopuolella yritän noudattaa. Sitä en tiedä, miten onnistun, mutta lainassa tavara ei parane, muttei kyllä kulukaan, jos ’väärinkäyttäjäkin’ sitä oikein käyttää ja hoivaa ;D.

Kohta niitä Y-osakkeita tulee varmaan tarjolle äärimmäisen edullisesti lisää, kun golfaavat pk- ja vähän isommatkin pamput huomaa, että konkka uhkaa… Ne joilla nyt on rahaa voi ostaa niitä myötätunnosta ja maksaa rahoitusvastikkeet. Sitten kun ajat paranee ja rahvaallakin on varaa tai pankki helpommin sitä lainaa voi taas myydä kalliilla ja kulut huomioiden. ’Pisnis, pisnis’, sanoi myös johtaja Turhapuro.

Kenttien parannustyöt on kalliita ja uusien rakentaminen ainakin saman hintaista. Uudet osakeannit ei mene kuin kuumille kiville, mutta rohkeita kentän rakentajia kuitenkin löytyy – ajoista huolimatta.

Toivottavasti kenttäyhtiöt ei kaadu näihin mammutteihin tai vähän pienempiin säätöihin.