Re: Nyt niitä lahjoitetaan lisää - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNyt niitä lahjoitetaan lisääRe: Nyt niitä lahjoitetaan lisää

#395460 Ilmoita asiaton viesti

ts kirjoitti: (7.7.2009 9:45:34)

Ihmettelijä kirjoitti: (21.6.2009 20:25:48)
Niin kauan kun osakkeenomistajina on henkilöitä, jotka kuvittelevat olevansa jotenkin epäitsekkäitä omistaessaan osakkeen.

Duoda.. mitäs muita perusteita sen osakkeen omistamiselle oikeesti sitten on? Itsekkäitä syitä mun on ainakin vaikea keksiä, kuten täällä olevat kirjoitukset ovat ansiokkaasti todistaneet.

Itsekkäitä perusteita omistamiseen on muun muassa se, että jotkut kentät olisivat jääneet rakentamatta, jos ei olisi ollut riittävästi yksityisiä osakkeen ostajia. Ei kaikille kentille riitä isoja omistajia, jotka maksavat rakentamisen ja sitten rahoittavat vuosittaisen ylläpidon vuokraamalla pelioikeuksia. Kyllä minunkin kotikenttäni on rahoitettu osakkeiden myynnillä, ja suurin osa osakkeista on sellaisten henkilöiden omistuksessa, joiden tarkoitus on ennemmin tai myöhemmin käyttää pelioikeuksia itse. Rakentaminenkin alkoi vasta kun tietty määrä osakkeita oli ensin merkitty. Eli jos kaikki olisivat vain odotelleet mahdollisuutta vuokrata pelioikeus, kenttää ei edes olisi, ja missäs sitten pelaisit?

Ja Joosepin kysymykseen kierrosmääristä, itse en ole päässyt ainakaan kymmenenä viimeisenä vuonna koko kesän aikana edes tuohon 25 kierrokseen. Kyllä meitä vähemmän kuin 25 kierrosta vuodessa pelaavia on paljon.