16.4.–23.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][17]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetNs pro 970 vs dynalite golf xpRe: Ns pro 970 vs dynalite golf xp

#301428 Ilmoita asiaton viesti

Taitaapi olla tuo Nippon enampi Titleistille tehty ’erikoisvarsi’, josta itse ainakaan en tieda ihan hirveesti. Jos on yhtaan NS Pro 950GHn kaltainen, niin mid launch ja just noin 100gr. Eli veikkaan, etta kyseessa on samanlainen varsi, joka on tehty Titulle muutaman gramman raskaampana (mailan balanssi).

TT Dynalite Gold XP on taas hieman raskaampi varsi (20gr raskaampi) ja siina on erittain pehmea tip, joka nostaa palloa korkeammalle ja auttaa varsinkin sinun tyyppisia golfareita pallonlennon kanssa. Jos sulla on taas matala mailanpaannopeus, niin en lahtis kylla 120grammasta vartta fittaamaan sinulle.

Tassa tapauksessa (ja nailla vahilla tiedoilla) ehdottaisin sulle enemmankin KBS Tour90 vartta, jossa on seka nostoa etta keveytta. Tai sitten True Temperin uusinta vartta joka on XP95 (loytyy myos XP105), jossa on sita samaa eli seka nostoa etta keveytta. Erona KBSn varteen on se, etta XP95 varret on ’flighted’ eli varret auttaa pitkia rautoja enemman ilmaan ja pitaa lyhyita rautoja enemman kontrollissa.

1/4′ on noin puoli senttia eli sen verran siina on eroa 😉 Sopiiko se sitten sinulle, se on ihan toinen juttu. Ja saahan niita pidenettyakin…