Re: Ns. halpapelaaminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNs. halpapelaaminenRe: Ns. halpapelaaminen

#418981 Ilmoita asiaton viesti

mzungu kirjoitti: (9.4.2013 9:38:00)

Livestream kirjoitti: (8.4.2013 23:35:52)
Lopuksi mielipide: miksi ihmeessä Stadissa asuva 15-30 kierrosta pelaava golffari haluaisi vuokrata yhdeltä kentältä pelioikeuden tai ostaa osakkeen nykytilanteessa?

No, esim. halutessaan pelata omista lähtökohdistaan helposti saavutettavalla kaksi kenttää käsittävällä klubilla, jonne ei tarvitse varata tee -aikoja eikä yleensä ihmeemmin jonotellakaan.

Heitän loppuun provon: onko olemassa parempaa osaketta kun Suomen kallein Sarfvikin osake? ( itsellä ei ole) hnta on kova, mutta koko perhe pelaa kahdella kentällä ja junnutkin pitkälle alkavaan aikuisuuteen! Se tarjoaa kovaan hintaan oikeasti jotain konkreettista, kun muut tarjoavat vain selityksiä..

Ja onko se edes välttämättä kallein? Kalkyyli voi olla erilainen, riippuen vaikkapa osakkeeseen liitettävien pelioikeuksien määrästä.

Sarfvik ei ole edes todellakaan kallis, jos perheessä pelaa esim 4 henkeä ja asuinpaikka on suht lähellä ja laskee matka-ajalle jotain arvoa. Sijainti on monen näkökulmasta erinomainen. Esim käytännössä kaikki hirsalassa, peuramaalla ja pickkalassa pelaavat ajavat siitä ohi ja matkaavat vielä pitkän aikaa ennen kuin ovat kohteessaan….