Re: Ns. halpapelaaminen - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNs. halpapelaaminenRe: Ns. halpapelaaminen

#418961 Ilmoita asiaton viesti
pmo

Rauski kirjoittaa elävästä tosi elämästä, viimevuosien ja nykyisistä tapahtumista – Ruotsissa http://www.golf.se löytyy vastaavia caseja, on niitä muita Suomessakin. Ovat mielestäni opettavaisia, ainakin jos on vastaanotin päällä ja ymmärtää kirjoitetua tekstiä.

Juuri pidetyillä golfin toimialapäivillä oli teemana Profiloituminen. Tämä tarkoittaa ettei ole olemassa yhtä tai kahta toimintamallia, jolla kaikki golfarit pelaisivat tai golfyhteisöt toimisivat. Jokaisen on omista lähtökohdistaan ja mahdollisuuksistaan valittava ja päätettävä tie, jota lähtevät kulkemaan kohti tavoitettaan. Muuten on ajopuun kohtalo edessä.

Yksityisrahoitteisten so. yksityisten golfyhteisöjen tulevaisuus perustuu hyvin hoidettuun talouteen, joka taas perustuu sellaiseen palvelutarjontaan jota em. perusteilla voidaan harjoittaa pitkäjänteisesti.
Joillekin valinta voi olla hinnalla kilpailu joillekin täysi privacy jne…me golfarit sen ratkaisemme. Joillakin menee hyvin, itse asiassa enemmistöllä tällä hetkellä. Toisilla ennusteet ovat heikommat – osakkaat päättävät, mutta:

Hyvä hallitus ja toimari ovat arvossaan jokaisessa.