Re: Ns. halpapelaaminen - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNs. halpapelaaminenRe: Ns. halpapelaaminen

#419192 Ilmoita asiaton viesti

Ällikkämies kirjoitti: (26.4.2013 16:03:42)

Ulkomaille kirjoitti: (26.4.2013 15:29:45)

kasosakas kirjoitti: (26.4.2013 14:29:47)

Night Driver kirjoitti: (20.4.2013 14:20:22)

Ei noissa klubien ravintoloissa mitään vikaa ole ollut asiakkaan näkökulmasta. Taidat olla ravintoloitsija kun ajattelet, että 5 ja puolituntisen kierrosten jälkeen porukka haluaa tulla vielä syömään joka kerta pitkän kaavan mukaan. Noin suppea ymmärrys asiakassegmenteistä ei voi olla kovin hyvä perusta millekään businekselle.

ei se ole noin mustavalkoista, itse en syö mielelläni sellaisissa paikoissa joissa ei ole mahdollista syödä myös useamman ruokalajin ateria (pl. hodarikojut ja nakkikioskit)

erityisenä kuvotuksena pidän noita kympin lounas buffetteja, lämpölamppujen kuumotuksessa haudutettua sontaa.

näin ollen useimpien golfkenttien ravinto, no se ei vaan ole sillä tasolla että siitä viitsisi maksaa, mielummin poikkean kierroksen jälkeen sellaiseen paikkaan josta saa ihmisravinon kriteerit täyttävää ruokaa jonka tekijä tuntee ammattiylpeyttä tuotoksestaan.

Juuri näin. Kyllä ravintolassa pitäisi olla pöytiintarjoilu ja seisovat lounaspöydät pitäisi olla lailla kielletty. Suomessa ja ruotsissakin niitä on, en juuri muualla ole törmännyt. ainakaan golf klubeilla. jotain tasoa pitäisi olla. ravintolamaksu kaikille kentän käyttäjille, oli osakas tai kertapelaaja.

On kyllä nyt sanottava, että on kusi noussu päähän, jos ei lounaspöydästä voi syödä tai pitää ruokaa syömäkelvottomana.

En tiedä missä seisovissa pöydissä olette käyneet, mutta kyllä klubeilla on minun havaintojeni mukaan useimmiten ihan laadukasta ruokaa seisovissa pöydissä. Niin, ja saahan klubeilla ihan listaltakin – ainiin, sekin on varmaan ihan paskaa teidänlaisten juppien mielestä.

Tietenkin jos on niin nirppanokkapyrkyri, ettei koe sellaista ruokaa itsensä arvoiseksi, niin sitten kai Chez Dominique on ainut missä voi jotain suuhunsa laittaa. Surullista, että joku on päästään noin vialla.

On surullista, että joku noin juntti edes pelaa golfia. Ihan turha agressiivinen hyökkäys mielipiteitä vastaan. Mikä siinä ongelma, jos haluaisi korkeatasoimpia ravintolapalveluita kentiltä?