Re: Nordea Masters - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#207323 Ilmoita asiaton viesti

Kiitos infosta. Käväisin M.Korhosen kotisivuilla, (www.mkorhonen.fi), jossa ei lukenut mitään Tukholman kisan peruuttamisesta. Mutta silmääni pisti ainakin minun melestä aika käsittämätön kommentti joka on päivätty 4.2.2013 otsikolla Season Starts:

’…Patu on päässyt jo ehkä hieman yllättäin pelaamaan kaksi kilpailua, itselleni ei paikka avautunut lähi-itään, en kyllä edes ilmoittautunut . Lähi-idän ja Etelä-Afrikan kisat vaihtoi paikkaa tälle kaudelle ja selvästi huomaa, että pelihalut tammikuussa ei kovin kovat ole.’

Juuri ET kortin saaneelta ja siis joulukuussa jo kaksi ensimmäistä ET:n kisaa skipanneelta golfarilta aika uskomatonta tekstiä. Miten se menikään, että asenne ratkaisee tai jotain sinne päin. Tämän luettuani täytyy sanoa, että tuolla asenteella varustetun kaverin en usko koskaan saavuttavan pysyvää ET korttia ja veikkaan että seuraavien 2 – 3 vuoden CT:llä tahkoamisen jälkeen MK siirtyy pikku hiljaa johonkin muuhun duuniin, niin, ja toivottavasti tätä nykyistä motivoivampaan.