Re: Nordcenter pelastaa ravintolan osakkaiden rahalla – piispanen - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNordcenter pelastaa ravintolan osakkaiden rahallaRe: Nordcenter pelastaa ravintolan osakkaiden rahalla – piispanen

#397368 Ilmoita asiaton viesti

piispanen kirjoitti: (7.3.2009 20:18:08)

EFC kirjoitti: (7.3.2009 19:58:16)

piispanen kirjoitti: (7.3.2009 19:27:59)

Kaikenkaikkiaan minä en oikein ymmärrä yleensäkään näitä kenttien määräyksiätai suosituksia näistä tauoista.
Mielestäni nämätauotei kuulu golfiin.

Eri asia on vessassakäynnit,kahvien riipaiseminen tai juomatilanteen täydentäminen ym.sellaiset syyt,muytta esim. pöytään istuminen taukokaljoineen ei kuulu tähän,puhumattakaan syöminen.

Tämäkin päivä oli koettava: Saattaa olla 1. kerta kun olen Piispasen kanssa samaa mieltä

Toki sen verran jotta: Miksei kisassa voi muka ohittaa?

Kyllä voi ohittaa,mutta vain tuomarin luvalla.Muistaa täytyy myös,että kilpailuissahan arvotaan myös tämä lähtöjärjestys.Pelaajat ei voi tätä muuttaa.
Tämä ei tarvitse edes sääntöjen tutkimista,lautamiesjärkikin sen jo kertoo,niinkuinmonessa asiassa tässä golfin pelaamisessa.

Jos et ole sitä havainnut,niin ohitustilanne aina sotkee ohitettavan peliä.
Monesti myös ohittavan ryhmän pelin.
Ketkä ryhmistä päättää tästä ohituksesta?
Siinäpä kysymys.

En kyllä ihan ymmärrä, miksi kisassa ohittaminen ilman tuomarin lupaa olisi kiellettyä. Mikään sääntö ei sitä kiellä, vaan päinvastoin säännössä taitaa olla mainintoja päästää nopeampi ryhmä ohitse.

Lähtöjärjestyksellä on ihan toinen funktio kuin se, että siinä samassa järjestyksessä pitäisi koko kierros kiertää. Lähtöjärjestystä ei tietenkään saa muuttaa. Se on selvä ja siihen on käytännön syyt, mutta mikään ei edellytä, että samassa järjestyksessä kierros tulisi myös päättää.

Itse ole kisoissa monestikin ollut sekä ohitettavassa ryhmässä, että ohittavassa ryhmässä. Myös SM-kisoissa. Suffelikisoissa tai klubikisoissa en kuitenkaan kertaakaan, koska joku aina ohitettavaksi aiotusta ryhmästä väittää, että kisoissa ei saa ohittaa. Koskaan ei väittäjä ole pystynyt perustelemaan sitä, mihin tuo väittämänsä kielto perustuu.