Re: Nordcenter pelastaa ravintolan osakkaiden rahalla - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNordcenter pelastaa ravintolan osakkaiden rahallaRe: Nordcenter pelastaa ravintolan osakkaiden rahalla

#397346 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Ballmarker kirjoitti: (7.3.2009 6:38:51)

shanny kirjoitti: (6.3.2009 13:53:06)
Itselleni toimivampi ratkaisu klubilla on sauna+bisse+makkara (sinapilla) ja sitten himaan väsäämään kunnon illallista.

Pelasin viime syksynä Uudessa-Seelannissa kahdeksalla eri kentällä. Ainoallakaan niistä ei ollut klubitalolla ravintolaa, josta olisi saanut ruokaa. Oli vain pieni baari, josta voi ostaa juomia ja pikkupurtavaa. Kolmella kentällä baari oli auki ainoastaan viikonloppuisin. Saattoivat pyöriä naistoimikunnan talkoovoimin, en tiedä. Itse pelikentät olivat hyvinhoidettuja ja laadukkaita.

Miksi golfkentän klubitalolla pitää olla ruokaravintola? Lähinnä kenttähenkilökuntaako varten?

Kannattaa muuttaa Uuteen Seelantiin tai muihin sellaisiin maihin ,missä ei ravintoloita kentiltä löydy,mikäli haluaa tällaista clubitonta golfia harrastaa.

Golfiin kuuluu oleellisesti golfetiketti ja ns.clubihenki,joka tarkoittaa sitä ,että clubilla pyörähdetään kuuntelemassa kuulumiset ja käydään pelaamassa tämä ns.19 reikä,johon usein kuuluuu myös ruokailu.

Valitettavasti golfiin on pesiytynyt tällainen perinteikkäästä clubihenkisestä toiminnasta piittaamaton pelaajakunta eli ns.siipeilijäkunta,jotka pelaavat kaikenmmailman supergolfin lappusilla ,vuokrapelioikeuksilla ja ties millaisilla lippusilla tai lappusilla koko kauden kuulumatta edes ko.clubin jäsenistöön.Ravintolassakaan eivät juuri poikkea.Kiire on.

Alkuperäinen ajatushan on sitoutua johonkin clubiin ja pelata siellä ja kutsua omalle clubille vieraita ja vastavuoroisesti vierailla sitten jonkun vieraana hänen clubilla.

Tällainen ravintolan käyttömaksu olisi tervetullut lisä monellekin clubille,jotta ravintolan taso saataisiin pidettyä hiukan parempana.
Meillä Suomessa Sarvvik oli ensimmäinen ja nyt näyttää muita tulevan perässä.

Toivottavasti Nordcenterissäkin tämä perä huone ravintolassa pyhitetään jäsennille ja heidän vierailleen,nämä siipimiehet voivat ruokailla tai syödä sämpylänsä oven suussakin.