Re: Nordcenter ja pitkät matkat? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitMatkailuNordcenter ja pitkät matkat?Re: Nordcenter ja pitkät matkat?

#641722 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Olen samaa mieltä siitä, että henkilökohtaisuuksiin ei pidä täällä mennä… golfhan täällä on kai pääasia, ja golf on leppoisa vapaa-ajan peli. Turha täällä on ottaa herneitä nenäänsä pikkuasioista. Jokaisella on oikeus omaan mielipiteeseen, eikä kaikki voi mitenkään olla asioista yhtä mieltä.

Siksi minäkin nyt tuon esiin eriävän mielipiteeni (esim. edelliseen kirjoittajaan nähden) Nordcenterin ’pitkistä matkoista’.

Kävin pari viikkoa sitten siellä pelaamassa, eikä mielestäni ollut mitenkään pitkä matka kävellä mihinkään. CM on aivan parkkipaikan vieressä, aika mahdotonta sijoittaa sitä edes lähemmäksi kuin mitä se jo on. Rangelle on noin 100m CM:ltä ja esim. puttigriini on siinä välissä. Klubille taas on CM:ltä ja parkkipaikalta vajaa 100m pikkasen toiseen suuntaan. Oiskohan Freamin nykyiselle ykköselle hieman pidempi matka kuin edellä mainitut etäisyydet? Benzin ykköselle on ehkä noin 250m CM:ltä. Mutta ei ole paljoa sekään. Verratkaa esim. vaikka Wiurilan Rangen ja CM:n/ykkösteen välistä etäisyyttä.