Re: Nokia N93 Golf Edition - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNokia N93 Golf EditionRe: Nokia N93 Golf Edition

#485238 Ilmoita asiaton viesti

Multa löytyy kyseinen vempain tuolla golf-ohjelma varustettuna ja en voi muuta kuin suositella kaikille. Sen lisäksi, että laitteesta löytyy loistavat video- ja kameraominaisuudet, voit analysoida swingiäsi erilaisten apuvälineiden (mm vetämällä swing plane -viivoja tai erilaisia merkkejä seuraamaan sun pään tai lantion liikettä) avulla tai verrata sitä ammattilaisen swingiin. Ohjelmasta löytyy reference swingejä moneen lähtöön sekä erilaisia hyödyllisiä oppitunteja/tipsejä.

Omassa käytössäni ainakin olen huomannut sen erittäin käteväksi, kun laite on aina mukana ja olenkin jokaisen range-session aikana ottanut kuvaa swingistä ja sitten analysoinut kotona, mikä sillä kertaa meni pieleen. Näyttö on laadultaan todella hyvä, joten katsomiseen riittää hyvin laitteen oma ruutu. Mukana tulevilla piuhoilla voi katsoa kuvaa myös telkkarista, jos niin haluaa.

Viikonloppuna oltiin kaverin kanssa lyömässä ja sen jälkeen analysoitiin vähän hänenkin lyöntiään…tyytyväiseltä vaikutti kaverikin…siis tohon laitteeseen, ei lyöntiinsä 🙂