Re: Nevaksessa on - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista
#428331 Ilmoita asiaton viesti

skuuppari kirjoitti: (19.3.2012 12:11:11)
täysi pelioikeus ja rajoitettu pelioikeus. Rajoitettu pelioikeus mahdollistaa pelaamisen siten että Lähdöt arkisin ennen klo 14 ja viikonloppuisin klo 14 jälkeen.

Osakkeeseen liittyvää pelioikeutta on useinkin rajoitettu kun kentällä on kisoja tai kunnostustöitä eli kenttä ei ole aina 100% käytössä.

Yksi hinnoittelumalli voisi olla että vastike (jonka on oltava kaikille sama pelimääristä riippumatta) kattaa kiinteät kustannukset ja sitten olisi pelimaksu, joka voisi olla portaittainen. Kiinteä kustannus tarkoittaa kentän hoitokustannuksia ja hallintoa jotka on pakko maksaa vaikka kukaan ei pelaisikaan. Mutta esim. cädärien ja kentän leikkuu yms. olisi muuttuva kustannus, joka määräytyy pelimäärien mukaan. Tästä esimerkki vaikkapa tuo arkipäivän ja täyden peliajan pelimaksu. Pelikertojen osalta voisi ajatella vaikkapa niin että jokainen 20 pelikertaa maksaa tietyn pelimaksun ja sen ylläpito olisi joko kortilla tai sitten tietokannassa. Tapoja löytyy.

Tapoja löytyy,mutta oleellista on se,että niitten pitää olla lain mukaisia ja tällaista ylläoevaa yhtiöjärjestyksen muutosta ei voida käytänössä tehdä.