Re: Neuvoa kysyminen? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötNeuvoa kysyminen?Re: Neuvoa kysyminen?

#287836 Ilmoita asiaton viesti
KL

Kuntogolfari kirjoitti: (15.4.2010 10:49:44)
Mitähän sanovat säännöt huijausmielessä annetusta neuvosta? Itse luulisin, että neuvo kuin neuvo on kielletty, myös tahallaan annettu väärä neuvo. Toisaalta veikkaan, että Normanille ei tullut penaltia rautaseiskan vilauttamisesta. Tuskin sitä voi neuvona pitää.

Huijausyritykset ovat aina kivoja. Seuramme mestiksissä vuosia sitten uusintareiille joutuivat kokenut midipelaaja ja nuori kaveri, tuleva ammattipelaaja. Nuori mies chippasi pallon reiän viereen ja kaveri sanoi: ’annettu’. Nuorukainen mietti pitkään, mitä tehdä, mutta puttasi sitten pallon varmuuden vuoksi reikään. Ja voitti kisan. Pallon nostaminen olisi merkinnyt häviötä, kun kyseessä oli lyöntipeli.

Huijaamisessa ei ole mitään kivaa. Kaiken lisäksi jossakin vaiheessa toimikunta puuttuu asiaan ja toteaa tuon ’kivan’ huijausyrityksen olleen niin golfin hengen vastainen, että diskaa ’kivan’ huijaajan.

Sille ’kokeneelle midipelaajalle’ voisi joku vaikka kertoa, että golfissa parhaan pelaajan kuuluu voittaa eikä parhaiten huijaavan. Suorastaan yököttävä ihminen.