Re: Nelosen selostajien parhaat palat… - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNelosen selostajien parhaat palat…Re: Nelosen selostajien parhaat palat…

#373677 Ilmoita asiaton viesti

’Tämä on osoittautunut yllättävän vaikeaksi väyläksi, vaikka tämä on vain par 3’ (Troon 17 reikä 223 jaardia).

’Tämä ei ole mikään helppo kenttä, vaikka par luku onkin vain 70’ (US Open, jossa kaksi par femmaa muutettu ylipitkiksi par nelkuksi).

Kertoisko joku dynamic duon ystävä millä tavalla tämän tasoiset oivallukset kuvaavat selostajien tietämystä golfista? En epäile heidänkin ymmärtävän mikä tekee reiästä tai kentästä vaikean, joten ihmettelen miksi tuollaisia ignorantteja möläytyksiä pitää jokaisessa selostuksessa heittää.

Vanhuudenhöperyys ei kelpaa selitykseksi. Heikki Hedman on samaa ikäluokkaa, mutta Hessun tennis selostuksia on todella ilo kuunnella. Lajin historiasta tulee juttua erittäin hyvän tilanneselostuksen lomaan. Teknisten ja taktisten asioiden lisäksi hän osaa vielä pureutua siihen tärkeinpäänkin, eli mitä pelaajien pääkopan sisällä tapahtuu.

The Open selostuksessa tuli uusi ’huvittava’ juttu Phil Mickelsonista. ’Hän viihtyy tällaisissa tiukoissa tilanteissa’. Muistaakseni Mickelson on sakannut johtokamppailussa lähes aina. Vasurin puolustukseksi täytyy tietysti sanoa, ettei hän nyt sakannut, vaan kaverit pelasivat vielä paremmin.