Re: Nelonen Pro jättää golfin - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNelonen Pro jättää golfinRe: Nelonen Pro jättää golfin

#414059 Ilmoita asiaton viesti
Nimetön

Range kirjoitti: (27.2.2014 8:15:12)

TeesHot kirjoitti: (26.2.2014 19:04:34)
Luulisi ainakin laittavan Viasat Golfin tilaajille Nelosen kanavat näkyviin tuon viikonlopun ajaksi. Vähintä mitä voivat tehdä. *wink wink* (Tämä vihje on maksuton)

Kun soitin DNA:lle, niin ehdotin tuota vaihtoehto, jotta asiakas (minä) saisi sen mistä on maksanut ja mitä he mainostavat, niin DNA:n reklamaatiovastaava sanoi että ei onnistu, koska Nelonen Pro ei ole heidän oma paketti, vaan he vain välittävät sitä, kuten Viasatin paketteja.

Siispä irtisanoin Viasat Kulta paketin, kun otti niin paljon päähän.

No, DNA:n reklamaatiovastaava onkin pösilö. Ei todellisuudessa joudu työskentelemään siinä asiakasrajapinnassa kasvotusten, vaan vastaavat vain sähköpostitse tai puhelimitse. Heillä ei ole kykyä ymmärtää yksittäisen ihmisen, heille pientä, mutta asiakkaalle isoa ongelmaa. Tuokin DNA:n poloinen olisi selvinnyt hyvin pienellä eleellä tuon asian hoidosta, mutta koska sun kanavamaksusi on vain hyttysen paska heidän kassavirroissaan, ei tehnyt mitään, koska käytti valtaansa voidessaan kieltäytyä ehdotuksesta. Sen viikonlopun kokeilun jälkeen oisit saattanut jopa tilata kanavat pysyvästi, mutta tuo huippuosaaja valitsi menettää sinun asiakkuus kokonaan.

Viasat vastaa omasta mainonnastaan ja muut operaattorit omastaan. Jos DNA välittää kaapelissaan ja oman korttinsa kautta kanavaa, joka mainostaa lähettävänsä Masterin, niin tilaus on silloin tehty DNA:lta. Väitänpä, että Viasat tuottaa mainosmateriaalin kanavistaan myös muille operaattoreille, joten onhan tuo virhe silloin ollut myös DNA:n allekirjoittamassa mainonnassa. Ei kai tuossa ole kuin kaksi vaihtoehtoa. Joko DNA toimittaa sulle Masterin, tai sitten ei ja silloin käy niin kuin käy.