Re: Nelonen Pro jättää golfin - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäNelonen Pro jättää golfinRe: Nelonen Pro jättää golfin

#414020 Ilmoita asiaton viesti

tikkerberg kirjoitti: (26.2.2014 8:33:37)

votsonintomppa kirjoitti: (26.2.2014 7:56:14)
Viasat vei viekkaudella ja vääryydellä golfin meiltä 4Pro:n (eli pääasiassa lätkän) katsojilta. Nyt jos yksi majori saadaan hyvityksenä takaisin, niin onhan se vähintään oikeus ja kohtuus. Niin kerta!

Kyllä se syyllinen oli 4PRO, joka halusi mieluummin maksaa lätkästä kuin golfista. Rahat eivät riittäneet molempiin, eikä Viasat ole tähän syypää. Nyt sitten yrittää rahastaa yhdellä golf-kisalla entisiltä 4pro-asiakkailta muutaman kympin yhdestä kisasta vuodessa!! Nähtävästi pitäisi ottaa 4PRO, jolla ei ole mitään muuta käyttöä, kuukaudeksi tuon viikonlopun takia. Ei varmasti oteta, ihan jo periaatteenkin takia. Streameja löytyy ja Masters lähettää omaa livekamerakuvaa muutamalta reiältä netissä koko ajan. Hyviä kisaviikonloppuja näkyy kymmenittäin vuodessa Viasatin kautta.
— samaa tapahtuu myös muissa pohjoismaissa. Muutaman kisan kohdalla on viesti: näkyy vain esim. Tanskassa ja Suomessa, jne., eli sielläkin joku toinen kaupallinen yhtiö ostaa oikeudet yhteen kisaan.

Tässä mun lähettämäni meiliterveiset NelonenPro Tv-kanavista vastaavalle

Nelonen pron johto

Terve!

Kuvitteletteko saavanne iloisia golfia seuravia asiakkaita yhden kilpailun yksinoikeuksistanne Mastersiin. Tai vielä hauskempaa, että saatte vedettyä golfkatsojia NelonenPro eri vuosipaketteihin.

Voin sanoa, että ette ainakaan saa ilahtuneita uusia asiakkaita. Enintään turhautuneita golf-enthusiasteja, jotka pakon edessä maksavat jonkun kertamaksun nähdäkseen tämän hienon kilpailun. Hieno veto…

t: Markus Kuusela