Re: Muutama tonni treeniin? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#218365 Ilmoita asiaton viesti

Kuulostaa hyvältä. Tärkeintä on että itsellä on se tunne että eteenpäin mennään. Tulokset tulee hitaasti tässä lajissa eikä mitään oikotietä varmasti ole olemassa.

Suomessa kehitystä jarruttaa lisäksi olosuhteet. Keväällä pelataan eri olosuhteissa kuin kesällä. Syksyllä pelialusta muuttuu taas. Ja sitten on pitkä talvi. Kilpapelaajat, erityisesti maajoukkue, leireilee tämän vuoksi ulkomailla jatkuvasti. Meille työssä käyville ja perheellisille tämä ei ole mahdollista. Siksi kehitys on hidasta vaikka kuinka yrttäisi panostaa harjoiteluunkin. Ikäkin tuo rajoituksia ja omat rajat ovat yksilöllisiä niin kuin kaikissa muissakin lajeissa.

Ehkä tähtäin voisi olla peräti kolmessa vuodessa. Yksi kausi menee swingiremonttiin, joka tarkoittaa, ettö uusi lyönti löytyy rangella. Seuraavana vuonna swingi toimi ja kestää myös kentällä. Kolmantena vuonna tehdään tulosta myös kilpailutilanteessa. Tämä siis hyvälle jo vanhemmalle pelaajalle joka tähtää kehityksessä reilusti alle kympin händäristä lähemmäs yhtä tai kahta. Uskoisin, että pron tulee olla mukana koko kolme vuotta. Aluksi enemmän, jatkossa vähemmän.

Tsemppiä harjoitteluun ja uskoa omaan tekemiseen!! Harjoittelu on kuin laittaisi rahaa pankkiin tulevia vuosia varten.