Re: Mullistuksen tuulia – onko backsvingi turha? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMullistuksen tuulia – onko backsvingi turha?Re: Mullistuksen tuulia – onko backsvingi turha?

#478745 Ilmoita asiaton viesti

goldencap kirjoitti: (2.5.2007 16:56:48)
Ei tuo juttu minun korvaani ihan mahdottomalta tunnu, eihän pesäpallossa/baseballissakaan tehdä maila ojossa backsvingiä ja kyseessä on periaatteessa sama liike. Ja vaikka lätkälämärissä normaalisti tehdään bäcksvingi, niin kyllä niitäkin pelaajia löytyy jotka pitävät mailaa ylhäällä ’ladattuna’ esim. ylivoimapeliä pelatessa ja kun kiekko tulee kohti alkavat downsvingin. Ehkä jos tuota bäcksvingittä lyömistä harjoittelisi niin voipi olla, että eroa lyönneissä ei bäcksvingilliseen tulisi. Ehkä harjoittelun kautta jopa tarkkuutta voisi tulla lisää, näin kuvittelisin. Näin kokeilematta tuntuu, että pituus voisi kuitenkin hieman kärsiä kun kroppa ehkä kääntyy pidemmälle kun tekee bäcksvingin ja näin ollen mailanpäännopeutta tulisi hieman enemmän.

Tuo pesäpallovertaus vähän ontuu… siinä voisi Keijo Kunnarille tulla pikkusen kiirus huitasta, kun pitää liikkuvaan putoavaan palloon niitata, jos lähettäs ihan bäkkärin kera sivaltelemaan. Mutta oikeassapa olet teoriassa, että tuo ’downswingi’ on samakaltainen.
Ja tuossa lätkän yv. tilanteessakin tuo valmiiks virittäminen johtuu vain siitä, että ilman bäkkäriä Jutila saa lauottua paljon nopeammin ja yllättävämmin suoraan servosta. Mutta kuten sanoit…siinäkin tuo voidaan oikeen mainiosti suorittaa….mut perusteluna on vaan tuo suoritukseen haluttu nopeus.