Re: ’Mullikan’ - Golfpiste.com

4.–11.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[12][19]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännöt’Mullikan’Re: ’Mullikan’

#286120 Ilmoita asiaton viesti

Mashie Niblick kirjoitti: (23.8.2010 22:11:41)
Tuttujen kavereitten kesken kun pelataan ’Mulligan’ eka teellä kuuluu asiaan. Kun ryhmässä on tuntemattomia ei kannata asiaa ottaa esille kun ei tiedä mitä tiukkapipoja ryhmässä on.

En ole koskaan käyttänyt mulligania, mutta suon mielihyvin sen muille. Olenpa joskus antanut lyömättä jääneen mulliganini kaverille joka sitä on ymmärtänyt sopivasti pyytää jossain pelin myöhemmässä vaiheessa. Tämä siitäkin huolimatta että pelataamme pienellä panoksella väylän voitosta/skinistä tmv.

Normaaleilla hupikierroksilla, jolloin kukaan ei edes merkkaa lyöntejä korttiin lienee aivan samantekevää vaikka hieman huonommin palloon osuva pelaaja saa jonkun kerran uusia lyöntinsä. Samalla tavalla out’ista pääsee väylälle rangaistuksetta, jos pallon saa kentälle yhdellä/kahdella potkulla. Ja, onhan niitä muitakin..

Kuten sanottu itse en näitä keinoja käytä ja otan mieluusti rankun jos siihen aihetta ilmaantuu. Muut saavat minun puolestani pelata juuri niin kuin mukavalta tuntuu. Poislukien tietenkin kilpailut ja tasoituskierrokset, silloin noudataan sääntöjä kuten kisaan kuuluu.

Tulkoon jokainen onnelliseksi omalla tavallaan..