Re: Muita lahjattomia? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMuita lahjattomia?Re: Muita lahjattomia?

#414470 Ilmoita asiaton viesti

Tämä on upea keskustelunaihe. Kunpa pysyisi hyvähenkisenä.

Itseäni on pahaa tehnyt katsella – useammankin kerran – miten vanhempien naisten ja miestenkin jollain kurssilla 50% yrittää vaan osua palloon, pelkillä käsillä, vailla tietokaan siitä mitä kannattaisi tehdä. Ei siinä mitään, mutta kun pro seisoo vieressä kädet puuskassa mykkänä.

Vihaksi on pistänyt, semminkin, kun kerran kaverin mukava mutsi oli yhtenä kurssilaisena.

Ei ihme, ettei harrastus kauaa jatkunut kun pro ei avannut suutaan ja kertonut – varmaan 5 tunnin jälkeenkään – mikä homman idea on. Seistiin vaan ja hakattiin, ja joskus osui ja lensi sitten sen 50 metriä.

Jokaisella on omat tuntemukset, mutta Satunnaiselle Lenkkeilijälle omasta kokemuksestani vihoviimeinen asia on keskittyä ’pitämään mailan päätä suorassa’. Parhaiten itselläni kulkee, kun tuntuu, että voima tulee selästä ja vatsasta, tai oikeastaan lantiosta. Juicen mukaan ’kunnon rokkenrolli tulee jostain perseen pohjasta’. Sama golflyönnissä.

Ja palloon osutaan vasemmalla (olen vasuri) olkapäällä. Siis kun oikein tuntee että nyt osuttiin olkapäällä, tai oikeastaan jollain olkapään ja rintalihaksen välisellä alueella, sitten lyönti toimii. Nick Faldo sanoi joskus olkapäästä samaa, ja vasta 4-5 vuoden kuluttua tajusin mitä sillä tarkoitti. Oikealta lyövät osannevat modifioida tuntemuksen itselleen.

Varmaan ts tai joku tämän kiistää 🙂