Re: –> Mr. Fairway - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista
#270590 Ilmoita asiaton viesti
KL

ts kirjoitti: (15.8.2014 10:47:26)
No tuossahan tuo tutti teisti olikin, eli se oli vaan suomennettu. Eli fairwayn postaus täsmää golfin sääntöihin

Ei täsmää.

Jotta pelaaja voidaan vapauttaa vastuusta, on löydettävä jokin muu tekijä kuin gravitaatio liikuttamaan palloa. Vaikka kuinka tiedettäisiin, että painovoima (s.o. ruohonkorsien taipuminen) on aiheuttanut pallon liikkumisen ja ettei pelaaja ole sitä tehnyt, pelaajan silti katsotaan liikuttaneen palloaan. Tämä käy yksiselitteisesti ilmi jo yllä lainatusta D18-2b/11:stä:

therefore, unless it is known or virtually certain that some agency other than gravity (e.g. outside agency or wind) caused the ball to move after address, the player is subject to a one stroke penalty under Rule 18-2b

En olisi muuten ottanut asiaa esille, mutta kun se on erittäin tärkeä ja oleellinen.