Re: Mittapaalut ja paikallissäännöt - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitSäännötMittapaalut ja paikallissäännötRe: Mittapaalut ja paikallissäännöt

#287564 Ilmoita asiaton viesti
ts

J-PS kirjoitti: (5.5.2010 11:24:34)

ts kirjoitti: (5.5.2010 11:07:54)

J-PS kirjoitti: (5.5.2010 10:45:48)

ts kirjoitti: (5.5.2010 10:34:11)
Vielä en ole löytänyt sellaista paikkaa jossa tuo toteutuisi.

R.C.G. Sotogrande 12.

J-P Salakari

No tuossa kyllä vesiesteen muoto sellaisen mahdollisuuden jättää, mutta varsin olemattomaksi kutistuu silti ja on kovin riippuvainen lipun paikasta.

Tarkoittanet siis tuota

Juuri tuotahan mä tarkoitin. Ongelmia tosiaankin tulee lähinnä silloin kun piletti on siinä bunkkerin takana (aika ’suosittu’ positio kisoissa). Maa viettää voimakkaasti bunkkerilta vettä kohti ja ruoho on siinä leikattu semiraffin mittaan, eli kaikki bunkasta lyhyeksi jääneet valuu veteen. Ja pintamuoto on sellainen, että pallot tuntuvat hakeutuvan veteen juuri siitä ’terävimmästä kärjestä’, jolloin ainoa vaihtoehto on lyödä seuraavaa sieltä veden takaa. Yritä nyt sitten tuota selittää madridilaisille keskiviikkokisoissa… toivotonta!

PS. Tuon tapahtuman todennäköisyys ei muuten ole mitenkään olematon, vaan itseasiassa on melko yleistä. Varsinkin kun väylä sen verran lyhyt, että jopa meikäläinen voi aina silloin tällöin, sopivalla tuulella, yrittää toista på; se toinen jää tosi helposti juuri tuon verran vajaaksi…

J-P Salakari

Toki se noin on, mutta tuohonkin voidaan vaikuttaa lipun sijoittamisella. Heti kun sitä siirretään pari metriä pois tuon terävimmän kärjen kohdalta, droppipaikka alkaa löytymään. Tarkallahan se varmasti on, mutta jommalle kummalle puolelle ylityskohdasta sivuttain siirtyen ei varmaankaan mennä lähemmäs lippua.

Ja Virvikin tapauksessa esim kyse ei tuollaisesta muodosta ole.