Re: Mitenkäs kävi? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista
#229802 Ilmoita asiaton viesti

Lauantai meni itse asiassa melko mukavasti. Alkuvaiheessa pitkällä parkolmosella tehty birdie nosti tunnelmaa, draivi pysyi väylällä, putti kulki ja seura oli reipasta ja aurinko paistoi, niin mikäs oli pelaillessa. Olinkin tuloksissa puolen välin paremmalla puolella ja melko tyytyväinen itseeni.

Olin muuttanut logistisista syistä suunnitelmaa ruokailun suhteen; emme syöneetkään illalla rapuja vaan grillasin hummeria. Sehän on melkein sama asia mutta näppärämpää valmistaa ja nauttia. Tulin siinä ruokailun yhteydessä nielaisseeksi hanapakkauksen verran chardonneyta joka ainakin alkuvaiheessa oli viileää ja raikasta sekä muutaman viinaryypyn. Ja birdien kunniaksi annoksen Caol Ilaa. Ja muuutaman saunakaljan.

Luulen, että tämä sopimaton ruokailu aiheutti sen, että sunnuntaina ykkösellä horisontti keinui ja minua oksetti. En halua muistella yksityiskohtia mutta kolmen reijän jälkeen olin tilanteessa + 12 ja kaipasin lasillista olutta. Eilen tulin pelanneeksi kauden huonoimman suoritukseni mikä ei ole ihan vähän, niin karmea on tämä kesä ollut. Nyt saa golf riittää vähäksi aikaa.