Re: Miten ratkaista kaukojäsenyys? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiten ratkaista kaukojäsenyys?Re: Miten ratkaista kaukojäsenyys?

#362251 Ilmoita asiaton viesti
ts

Koira kirjuutti

’Toimivassa kenttäyhteisössä on tyytyväinen kenttäyhtiö ja tyytyväinen seura jotka palvelevat toisiaan. Ideaali tapauksessa ne ovat käytännössä yhtä eli rahatkin ovat käytännössä yhtä.’

Ja Pakki vastas:

Jos nykytilanne olisi ideaalitilanne, niin miksi meillä on 28000 Kaukoa? Ry ja Oy ovat eri juridisia yksiköitä

Hei IHan oikeesti. Onko tarkotus tällä palstalla erityisesti yrittää olla ymmärtämättä mitä joku toinen kirjoittaa. Jos on niin siinä onnistuminen hipoo täydellisyyttä. Ja nyt älä VP loukkaannu, kommenttisi ovat varmaan yleisesti palstan parhaimistoa, mutta tämä sattui vaan olemaan viimeisimpänä listalla.

Siis Koirahan kirjoitti, että ideaalitilanne on, jonka itse lukisin asiayhteydessään ’olisi’ (huom konditionaali) , joka mielestäni tarkoittaa, että se ei ole tällä hetkellä vallitseva tila.

Vastustan edelleen jyrkästi tilannetta, joka pakottaa ihmiset kaukojäsenyyteen. En halua painostaa ketään ostamaan osaketta enkä vuokraamaan pelioikeutta. Aiemmin olen pyrkinyt lähinnä perustelemaan, mihin osakkeenomistajien suhtautuminen perustuu.

Kannatan sen sijaan täysin Koiran ajatusmallia, jossa nykyiset seurat ottavat nämä nykyiset kaukojäsenet ’haltuunsa’ jäseninä, jotka saavat halvemmalla hinnalla ja ilman joitakin velvoitteita myös pelaamisen mahdollisuuden kotikentällään ja muilla kentillä, joskin erilaisin rajoituksin varustettuina (esim lähtöaikarajoitukset)

Eli jokaisen halukkaan olisi päästävä kotiseudullaan toimivan seuran jäseneksi mieluummin kuin kaukojäseneksi. Asenteiden muuttaminen tässä asiassa on kuitenkin kova työ, jonka eteen saattaa muutama palstan kirjoittaja todellisuudessakin tehdä töitä päivittäin jo ammattinsa puolesta 🙂