Re: Miten muuttaa svingipainoa…? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitRe: Miten muuttaa svingipainoa…?

#318808 Ilmoita asiaton viesti

Joo taisin tosiaan sekoittaa tuon swingipainon muutoksen suunnan. Sehän tosiaan nostaa eikä laske sw:tä kun asentaa jatkopalan. Oon vielä suht noviisi näiden swingipainokäsitteiden kanssa 😀

Mutta etiäpäin… Jos vielä jotenkin yrittäsin selittää tuota hommaa niin voisi sanoa että tuon pituisena lapa itsessään tuntuu swingatessa ikään kuin liian jykevältä/hallitsevalta mailassa. Eli tavallaan liian suuri osa mailan kokonaispainosta on lavassa itsessään.

Itseä miellyttää tuollaisen ’regular-pituisen’ driverin – eli siis sen pituisen mitä esim urheilukaupoista ostetut ajurit ovat – swingituntuma. Nyt siis toiveissa olis saada tuohon omaan lyhennettyyn versioon suht sama tatsi ku mikä se on noissa em. ajureissa. Onnistuuko se siis mitenkään muuten ku vaihtamalla lavan johonki kevyempään? Mutta mitä olen tuossa netissä katsellut tuota lapatarjontaa niin aika uhkaavasti näyttävä kaikki nupit olevan jotakuinki saman painosia. Vaikka tilavuus oiskin pienempi ku tuo 400-450 kuutiota.

Vastatkaapa vielä Mika Hekkanen tai joku muu että onko se siis niin, että jos olisin asentanut varren lyhentämättömänä tuohon nuppiin niin sw oliskin mennyt tuonne E:n puolelle kun se nykysellään on siis se D9? Kun kerran jatkopalalla myös sw kasvaa niin loogisestihan se ois vissiinki näin. Vai?