Re: Miten käy osakkeiden hintojen? - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[9][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMiten käy osakkeiden hintojen?Re: Miten käy osakkeiden hintojen?

#533540 Ilmoita asiaton viesti

eikka kirjoitti: (2.5.2014 9:11:14)
Noin kymmenen vuotta on kuljettu tähän nykytilanteeseen. Mottona on ollut se, että pelaaminen turvataan osatamalla osake tai liittymällä ry -pohjaiseen seuraan. Kenttiä on rakennettu siinä toivossa, että pelikierrokset lisääntyvät entisen kaltaisella tuottorakenteella. Näin ei ole käynyt. Nettiteknologian monipuolistuminen on mahdollistanut pelioikeusjalosteiden kustannustehokkaan myynnin eli jakelukanavan. Pelioikeusjalosteiden myyjien jakelukanava on kustannustehokas ja useinkin asiakaskokemus on myönteinen. Pelaamisen tarpeisiin Juuri Oikeaan Tarpeeseen (JOT) osuva palvelu on kasvanut tasaisesti ja näyttäisi kasvavan pääasialliseksi käyttötavaksi kaililla niillä pelaajilla, joiden kierrosmäärä jää alle 20 kiekkaa/kenttä.

Eikan tilannekuvaus osuu hyvinkin kohdalleen. Pelaaminen on pirstaloitunut erilaisiin vaihtoehtoisiin pelaajan tarpeista kumpuaviin malleihin. Liian pitkään kuviteltiin, että osakepelaaminen on se ainoa oikea pelaamisen muoto. Tämä on johtanut ylirakentamiseen ja -tarjontaan. Espanjassa käyneet ovat varmasti huomanneet, mitä ylikapasiteetti tarkoittaa rakennusbisneksessä.

’Busineksen murrosta’ eivät päättävät tahot ole pystyneet tahdostaan huolimatta kyenneet patoamaan, mikä on luonnollista markkinaehtoisessa toiminnassa. Osakkeiden hinnat ovat rommanneet, mutta päätösvalta pelaamisen muodoista on edelleen kenttäyhtiöiden omistajilla. Jos ette ole tilanteeseen tyytyväinen, niin tehkää päätöksiä.

nim.merk. tyytyväinen oman osakkeen pelioikeudella pelaava