Re: Mitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä?Re: Mitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä?

#533771 Ilmoita asiaton viesti

Putti-Possu kirjoitti: (28.4.2014 15:42:22)

Chip Greenside kirjoitti: (28.4.2014 15:20:18)
En sekoita mitään. Jos Kytäjä on mukana jossakin sopimuksessa, jossa joidenkin kenttien omistajat tms. saavat Kytäjällä edullisemman gf:n niin sitten he ovat. Ei kai sinne Kytäjälle jostakin toisesta Perähikiästä tulevilla ole muuten mitään perustetta saada halvempaa green feetä tai päinvastoin.

Siis sama rautalangasta:
1. Kytäjä on mukana Platinakortissa, joka oikeuttaa kumppanikenttien osakkaat kerran kesässä kaksi yhden gf-hinnalla (siis itsenäisesti ilman Kytäjän isäntää) gf-ajankohtina
2. Jos kuka tahansa pelaaja tulee Kytäjälle osakkaan vieraaksi, hän maksaa KUTSUVIERAS-greenfeen, joka on Kytäjällä 43€ kaikkina ajankohtina
3. Jos Perähikiän pelaaja tulee Kytäjälle (itsenäisesti ilman Kytäjän osakasta isäntänä), maksaa hän täyden gf:n ja pelaa vain gf-ajankohtina. Tämä maksu pitäisi olla nykyistä suurempi (Kytäjällä nykysiin 90€) eikä mitään yleisiä alekuponkeja (kuten Golfpiste-kortti tms).

Olenko jossakin esittänyt jotakin muuta?