Re: Mitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä?Re: Mitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä?

#533763 Ilmoita asiaton viesti

KL kirjoitti: (27.4.2014 16:25:38)

Ballmarker kirjoitti: (27.4.2014 15:19:14)

KL kirjoitti: (27.4.2014 14:27:48)
EIhän green feen nosto 500 euroon mitenkään vaikuta tasoituskortteihin, joten mikään sellainen ei estä mainittua nostoa. Sen sijaan yhtiöt pelkäävät eristäytymistä ja eilitististä leimaa. Sellainen peli ei vetel ainakaan pk-seudulla, jossa kilpailu on veristä.

Kilpailu kenestä? Tai keistä? Greenfee-pelaajista? Osakkaista? Vuokralaisista?

Ei greenfeen nosto satasiin tietenkään vaikuta seuran jäsenten tasoituskortteihin, sehän on kai selvä ilman eri mainintaa. Mutta kyllä silläkin elitisten leiman saa, jos sitä pelkää.

Etkö parempaa syytä keksi haluttomuuteen sulkea kenttä ulkopuolisilta? Veikkaanpa, että tuo mainitsemasi syy tulee siellä jossain häntäpäässä, jos sielläkään.

Aivan ensimmäiseksi on syytä pitää mielessä, että perin harvassa golfyhtiössä osakkaiden pelimahdollisuudet kaventuvat juurikin ylenpalttisen gf-pelaajien ryntäyksen vuoksi. Niinpä kentän sulkemishalukkuutta tuolla forumin ulkopuolella reaalimaailmassa on aivan käsittämättömän vähän. Tämän kun sisäistää aivan ensiksi, niin sen jälkeen nuo haluttomuuteen johtavat syytkin alkavat hiljalleen muuttaa järjestystään.

Viittaan ja myönnän yksinkertaisuuteni. Voisitko yksilöidä syyt?