Re: Mitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[18][29]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä?Re: Mitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä?

#533739 Ilmoita asiaton viesti

-KLA- kirjoitti: (26.4.2014 12:19:04)

Miksi vuoraaja on siipeilijä? Sua taitaa vaan itseäsi vaivata suomalainen peruskateus eli maksat pelaamisestasi enemmän kuin joku, joka vuokraa pelioikeuden ja nyt sua vituttaa? Ei ole vuokraajan vika ja jos joku haluaa vuokrata pelioikeutensa tappiolla, niin mikäs siinä – kysyntä ja tarjonta ovat kohdanneet.

Tosimielessä pelioikeutta kaipaavat tarjoavat vähintään vastikkeen verran? Miksi ihmeessä, solidaarisuudesta? Ehkä näillä vuokraajilla ei ole tarve etsiä halvinta mahdollista hintaa pelaamiselle (joko on rahaa tarpeeksi tai ei ole niin pihi rahoistaan). Tosimielessä -ilmoituksilla on siis niin rehti kaveri, että tarjoaa osakkeen omistajalle ylihinintaa pelioikeudesta ettei sun tapasille kavereille tule paha mieli kateudesta?

Iänikuinen vääntäminen asiasta. Älkää syyttäkö ostajaa kun asiaan voi vaikuttaa vain osakkeen omistaja äänioikeudellaan ja myyjänä.

Terveisin

Tyytyväinen osakkeen vuokraaja.

Jos olisin pelioikeudenvuokraaja, maksaisin pyyntihinnan lisäksi myyjälle tippiä niin paljon, että hän saisi enemmän kuin vastikkeen verran rahaa. Tällä tavoin toimii jokainen itseään ja omistajaa kunnioittava pelioikeudenvuokraaja. Aivan erikseen ovat sitten rahattomat risaperseet, jotka ovat joka paikassa tinkimässä itselleen kuulumattomia etuja ja alennuksia, saattaen siten kauppiaat, omistajat ja muut paremmat ihmiset kiusalliseen tilanteeseen, jossa he joutuvat säälimään vähävaraista kanssaihmistä.