Re: Mitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä? - Golfpiste.com

2.–9.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][14]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä?Re: Mitä voi päätellä pelioikeuksien vuokrauspyynnöistä?

#533730 Ilmoita asiaton viesti

kalleb kirjoitti: (23.4.2014 21:44:26)
’Halutaan vuokrata’ palstan lukeminen on mielenkiintoista, mutta kertooko se yhtään mitään siitä mikä on kenttien kiinnostavuus pelaajien keskuudessa. Pyyntöjä näyttäisi olevan karkeasti lajiteltuna kahdenlaisia.

1. siipeilijät jotka eivät halua osallistua kentänhoidon kustannusten maksamiseen (mutta silti olettavat että saavat pelata huippukuntoisella kentällä), ja näin ollen tarjoavat hintaa joka on selvästi alle vastikehinnan
2. tosimielessä pelioikeutta kaipaavat (jotka tarjoavat vähintään vastikkeen verran maksua) ja jotka valitsevat tarjolla olevista vaihtoehdoista omiin pelimääriin parhaiten sopivan vaihtoehdon.

Miksi vuoraaja on siipeilijä? Sua taitaa vaan itseäsi vaivata suomalainen peruskateus eli maksat pelaamisestasi enemmän kuin joku, joka vuokraa pelioikeuden ja nyt sua vituttaa? Ei ole vuokraajan vika ja jos joku haluaa vuokrata pelioikeutensa tappiolla, niin mikäs siinä – kysyntä ja tarjonta ovat kohdanneet.

Tosimielessä pelioikeutta kaipaavat tarjoavat vähintään vastikkeen verran? Miksi ihmeessä, solidaarisuudesta? Ehkä näillä vuokraajilla ei ole tarve etsiä halvinta mahdollista hintaa pelaamiselle (joko on rahaa tarpeeksi tai ei ole niin pihi rahoistaan). Tosimielessä -ilmoituksilla on siis niin rehti kaveri, että tarjoaa osakkeen omistajalle ylihinintaa pelioikeudesta ettei sun tapasille kavereille tule paha mieli kateudesta?

Iänikuinen vääntäminen asiasta. Älkää syyttäkö ostajaa kun asiaan voi vaikuttaa vain osakkeen omistaja äänioikeudellaan ja myyjänä.

Terveisin

Tyytyväinen osakkeen vuokraaja.