26.3.–2.4. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[6][5]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMitä tehä kun motivaatio män?Re: Mitä tehä kun motivaatio män?

#398836 Ilmoita asiaton viesti

Noh, tassa se nyt on. Ensimmainen golfpisteelainen, joka uskaltaa aaneen sanoa, etta RR vei pelin kaivoon. Olen kylla yllattynyt, etta olet vasta ensimmainen.

Taalla kun puhuttiin melkein vain ja ainoastaan RRsta (ja osakkeista), niin monesti mietin, etta nyt on kylla kohdeyleiso ja asia itsessaan menneet pahasti ristiin. Tuli jopa sellainen olo, etta ’kenelle tata halutaan taalla todistella?’. Itselle vai minulle?

RR on hyvin pieni osa swingia ja viela pienempi osa itse koko pelia. Ennen kun tuollaisista ruvetaan murehtimaan, niin pitaisi olla hyvin hyvin paljon muita asioita svingillisesti kunnossa. Ei RR toimi (mita mina siita ymmarran), jos lyodaan tasajaloin, kasilla, hissiliikkeella, vajaalla loppuasennolla jne jne jne jne. Ei se mikaan taikaliike ole, jollaisen kuvan tietysti monet ovat taalla varmaan siita saaneet.

Itsellani on hyvin paljon oppilaita, jotka tulevat oppitunneille ja kertovat lukevansa paljon golf-svingista ja katselevansa kuvia alan lehdista. Ja silti svingi on todella pahaa katsottavaa. Miksi? Koska perusteet on hyvin haparalla pohjalla. Ja jos perusteet on viela kunnolla oppimatta, niin mielestani on aika turha opetella draw:ta, feidia, RR:aa ym ym. Ja perusteiden jalkeen olis kiva oppia ihan pelaamaankin. Itse pelaamisestahan taalla ei ole kai koskaan puhuttu yhtaan mitaan? Ranteiden asennosta kylla, mutta itse pelaamisesta ei. Miksikohan?

En ole mikaan kristallipallon lukija, mutta veikkaan MakeeK:kin harjoittelevan pallon kanssa. Tassa on yksi virhe mita naen paljon ihmisilla. Mielessa on kundien RR-tekstit ja sitte isketaan sita palloa teesit mielessa. Missa sen ajatuksen pitais olla kun lyot palloa? Siella mihin sita olet lyomassa. Katse pallossa ja ajatus maalissa (niin se on joka pallopelissa). Siksipa siksi harkkasvingien osuus treenista pitaisi olla suuri. Niiden aikana tehdaan ajatustyo, liikeharjoitteet ja oppiminen. Sitten pallon eteen ja liipasimesta. Ja kun pallo on ilmassa, niin sitten opitaan siita mita juuri tapahtui ja taas sama rundi uudestaan. Sita se oppiminen on. Asian oppimista, harjoittelua ja kovasti kertaamista.

Tasta voi taas tulla nenanakkeja, mutta keskittykaa hyvat ihmiset muihin asioihin kun RR:iin, PR:iin ja CL:iin golfissa. Golfin perusajatus on saada pallo mahd vahilla lyonneilla teeboxista kuppiin. Tyyli on periaatteessa vapaa. Tietyt asiat (esim perusteiden hallinta ja ymmarrys minkalainen svingi on perusteiltaan) auttaa toki vahentamaan naita lyontimaaria, mutta jos olisi vain yksi juttu milla se tapahtuisi, kaikki tekisivat juuri niin. Mutta kun ei ole ja naita RR-tyylisia juttuja The Golf Channel on taynnansa joka paiva. Jokaisella on se oma juttunsa milla ’pudotat 5 lyontia kierrostuloksestasi’. Oli se sitten joku vehje tai erilainen svingi. Jokaiselle jotain, ei yhta samaa kaikille. Nainhan se menee.

Golfista pitaa nauttia ja parhaiten siita nauttii, kun treenit tehdaan rankella ja treeniviherioilla, -bunkkereissa ja pelit pelataan kentalla. Kuka tata pelia pelaa handarin takia? Pelatkaa liikkumisen ja pelaamisen ilosta. Tuloskin paranee.