Re: Mitä täytettä bägiin? - Golfpiste.com

20.–27.9. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[13][25]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitVälineetMitä täytettä bägiin?Re: Mitä täytettä bägiin?

#306609 Ilmoita asiaton viesti
KL

Jamasa kirjoitti: (22.6.2010 22:11:49)

lardneri kirjoitti: (22.6.2010 21:38:18)
Pitää käydä huomenna/torstaina mittauttamassa Golfbalancen liikkeessä mailanpäännopeus ja saada tarkka luku siitä jonka kautta pron luokse valitsemaan mailoja. Kiitos vastauksista ja pistän vaikka jotain ’päivitystä’ miten on tehty ja miksi.

Kiitos vastanneille ja golfkesän jatkoa!

Miksi sinun pitää mennä pron luokse valitsemaan mailaa koska nimenomaan Golf Balancesta löytyy laitteet ja henkilöt sitä varten millä se valinta voidaan suorittaa?
Prolle voit sitten mennä svingiäsi hiomaan kuosiin.

Nyt luultavasti kaivan verta nenästäni, mutta….. parasta olisi mennä jonkun riippumattoman fittaajan pakeille, jolla ei ole mitään sidoksia vain tiettyihin merkkeihin ja malleihin, toisin kuin golfliikkeillä on. Kauppaan kun menee, niin sieltä tarjotaan (oman kokemukseni mukaan) vain ko. kaupan tarjonnasta löytyvää parasta vaihtoehtoa, vaikkei se olisikaan se kaikkein paras.

Muutoin ehdottomasti samaa mieltä Jamasan kanssa, ja myös Hekkasen, joka asian jo toi aiemmin esille. Pro on oikea osoite svingin korjaamiseen, mutta asiantunteva mailafittaaja on se tyyppi, jonka luokse mennään hakemaan svingiin sopivat mailat.