Re: Mitä maksaa?- Dagobah - Golfpiste.com

16.–23.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[11][16]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäSuomen GolfliittoRe: Mitä maksaa?- Dagobah

#491351 Ilmoita asiaton viesti

fukke diise saisse kirjoitti: (22.4.2006 16:49:13)
Dagobah, olisitko valmis maksamaan ensimmäisen kentän Kainuuseen, toisen Lappiin, kolmannen Keski-Suomeen, … ja sitten Helsinkiin, koska tasapuolisuuden ja yhteisen hyvän nimissä jokamiehen kentät on sijoitettava tarveharkinnan mukaan tasaisesti koko SGL:n toiminta-alueelle.

Hohhoijaa… Toki minusta kenttiä pitäisi pystyttää sinne, missä niistä olisi eniten hyötyä, oli se sitten Kainuussa tai Kehä III:n sisäpuolella. Ja kuten jo aiemmin sanoin, pääsääntöisesti liiton kenttien pitäisi pyöriä omilla tuloillaan. Tiedän toki, että perustamisvaiheessa tarvitaan runsaasti pääomaa, mutta tässä voisi esim. valtiovalta olla apuna antamalla pitkäaikaista ja edullista lainaa ja kunnat antamalla maata kentän käyttöön. Ja kyllä nyt jos rahasta puhutaan, niin voisin maksaa vaikka 20 euroa vuodessa enemmän jäsenmaksuja, jos sillä saataisiin madallettua aloituskynnystä ja luotua uusia ja monipuolisia pelimahdollisuuksia. Nykyisellä jäsenmäärällä se tekisi reilut pari miljoonaa vuodessa, kyllä sillä jo alkuun päästäisiin. Ja lisätuloja voitaisiin hakea yrityssponsoreilta (mainostulot) jne.

fukke diise saisse kirjoitti: (22.4.2006 16:49:13)
Ja sitten pitkä aasinsilta … Nyt kun paperitehtaat vähentävät toimipisteitään Suomessa ja yleisen hyvän nimissä niitä kaivattaisiin täällä hyvinä työllistäjinä, eikö voitaisi vaatia Suomen metsäteollisuuden keskusliittoa rakentamaan yksi tosi-iso paperitehdas, johon kaikki halukkaat voisivat mennä töihin.

No on sen verran pitkä aasinsilta, että taidan jättää omaan arvoonsa. Tässä kuitenkin puhutaan harrastamisesta ja harrastusmahdollisuuksista. Onko sitten sinusta täysin normaalia ja ymmärrettävää, että golfaamattoman kansanosan piirissä esiintyy niin paljon vastustusta ja negatiivisia asenteita ja ennakkokäsityksiä golfia ja golfaajia kohtaan? Onko imago täysin kohdallaan? Onko Suomessa toista yhtä suuren harrastajamäärän omaavaa lajia, johon suhtaudutaan yhtä negatiivisesti? Skeittaajille ollaan kyllä kuntatasolla perustamassa halleja talviharjoitteluun, mutta enpä ole sellaista poliitikkoa nähnyt, joka olisi golfin suhteen uskaltanut ehdottaa samaa. Ehkä ei sellaisia halleja verorahoilla tarvitakaan, mutta minusta golfilmapiirissä olisi Suomessa paljon tehtävää eikä liitto ole minusta kunnostautunut riittävästi tämän asian hoitamisessa. Sitä ainakin omalta osaltani lähinnä arvostelen. En tiedä, mikä olisi paras toimintamallia, mutta haluaisin ainakin nähdä aktiivisempaa yritystä.