Re: Mitä Keimolassa tapahtuu? - Golfpiste.com

9.–16.8. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[17][27]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäMitä Keimolassa tapahtuu?Re: Mitä Keimolassa tapahtuu?

#532619 Ilmoita asiaton viesti

Huhujen mukaan…Ry:n hallituksen puheenjohtaja, joka sai potkut osakkailta Oy:n hallituksen puheenjohtajan paikalta edellisessä yhtiökokouksessa, toimii hyvin aktiivisesti hakien riittävää tukea osakkailta ylimääräisen yhtiökokouksen järjestämiseksi ja saadakseen potkut Oy:n hallitukselle.
Eli haluaa takaisin Keimolan kaliffiksi (Ry:n ja Oy:n puh.johtajaksi)
Kenttämestari, potkun saaneen toimtusjohtajan aviopuoliso nakittaa jäseniä että osakkeen omistajia kärkevin kommentein Keimolan nettisivuilla. Antaakohan joku hänelle potkut, ai niin toimitusjohtaja siis kenttämestarin esimies ja vaimo sai jo potkut eli kenttämestarilla ei ole potkujen antajaa. Tai siis on vt. TJ eli Oy:n hallituksen puheenjohtaja, jolle Ry:n puheenjohtaja yrittää järjestää potkuja. Kuulemma sitä ennen jo Oy:n puheenjohtaja on jo ehtinyt vaatia Ry:n puheenjohtan eroa eli siis potkuja. Pysyitkö kärryillä… jos et, niin saat varmaan potkut, jos siis Keimolaan eksyt!
Toimitusjohtajan potkuista on kuulemma laajempaakin kannatusta mutta taitaa kannatus kasvaa ajatukselle että molemmat puheenjohtajat ansaitsisivat potkut. Ovat saaneet aikaan sellaisen sotkun ja huonon maineen Keimola Golfille.
Hyvää ja upeaa potkutoimintaa. Kilpailevan golfklubin jäsenenä tätä on hauska seurata.
Voittaa kotikadun ja kauniit ja rohkeat mennen tullen.