Re: Mitä ’ja’-sana merkitsee (EGA ’and’) ? - Golfpiste.com

27.9.–4.10. - Live Scoring - Seuraa suomalaisten menestystä

[10][18]
KilpailuaSuomalaista

EtusivuFoorumitYleistäEGA tasoituksen saavuttaminenRe: Mitä ’ja’-sana merkitsee (EGA ’and’) ?

#450770 Ilmoita asiaton viesti

Jii kirjoitti: (20.11.2010 12:34:59)
Pelata JA kilpailla
ei äidinkielen opettajani mukaan suinkaan tarkoittanut samaa kuin
pelata vaan ei kilpailla.

Kenttäoppaan 2010 mukaan tasoitusrajasta 36 piti kiinni 28 kenttää. Näistä vain yhdeksällä kentällä edes miesten tasoitusvaatimus oli tiukempi.

Pelkän Green Cardin sloupatulle kentälle hyväksyi 61 kenttää ja lisäksi tasoituksen 54 (tarkoittanee SGL:n tasoitus- ja jäsenkorttia) 34 kenttää.

Arvelen SGL:n jäsenmäärän hienon nettokasvun ja Green Card – kurssien suuren menestyksen ainakin osittain perustuneen väärin ymmärrettyyn markkinointiväitteeseen Green Cardin ja/tai jäsenkortin ’riittävyydestä’ satunnaispelaamiseen.

Tilannearvion tekeminen on järkevän toiminnan ensimmäinen ehto

Olen usein liittoa huomauttanut tuosta epäkohdasta Kenttäoppaassa 54 vai GC – koska oikeasti tarkoittavat kenttäoppaassa samaa, vaikka todellisuudessa eivät! Mutta kun tämä ero ei ollut (ainakaan viime talvena) edes selvä liiton puheenjohtajalle, kun hänen kanssaan olin lounaalla.

Ja laskepa Kenttäoppaasta Uudenmaan alueen kentät : kuinka monella on tasoitusrajat 36 tai alle ja kuinka monella 54/GC. Tämä on relevantti tilanne mikä vallitsee Uudellamaalla jo nyt. Eli ei montaa 54/GC kenttää…